Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. apríla 2016, 18:16
Čas čítania 0:00
Samuel Majdek

Tatra Academy študentom opäť ponúka možnosť získať 30 eur. Poradíme ti, ako na to.

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Na internete opäť existuje jednoduchá cesta, ako si polepšiť o 30 eur. Za všetkým stojí nová kampaň Tatra banky a štyria známi YouTuberi.

Opäť si rozbil celé vreckové a už ti je trápne si stále pýtať peniaze od rodičov? Čo tak posunúť sa na nový level, mať vlastný účet s vlastnou kartou a všetky informácie o svojich financiách pokope v jednej aplikácii? Teraz je ten správny čas, pretože Tatra banka na stránke Tatra Academy vymyslela pre študentov zaujímavú súťaž, do ktorej pomocou špeciálnych čelindžov zapojila aj štyroch známych YouTuberov – Expl0iteda, Matúša, Momu a Asimistera. Čo je na tom všetkom ale najlepšie je fakt, že v Tatra banke sú naozaj štedrí. Po splnení jednoduchých úloh môžeš získať až 30 eur. Kto by to nebral, že? Poďme sa teda pozrieť, ako na to.

Tatra Academy študentom opäť ponúka možnosť získať 30 eur. Poradíme ti, ako na to.
Zdroj: youtube

Ak ešte nemáš založený účet v Tatra banke a chceš získať 30 eur plus Kartu, ktorá sa nedá kúpiť, zavítaj na stránku Tatra Academy a pusti sa do toho. Prvých 20 eur získaš tak, že splníš 5 interaktívnych úloh, ktoré nájdeš vo videách s čelindžami. Pomôž YouTuberom dokončiť výzvy a keď sa ti to podarí, peniaze sú tvoje. Stačí, že zbehneš do najbližšej pobočky Tatra banky a otvoríš si Študentský účet, kam ti pripíšu 20 eur. Okrem toho dostaneš zadarmo aj limitovanú edíciu Karty, ktorá sa nedá kúpiť, pretože je zadarmo. Ak následne touto kartou 3x zaplatíš v obchode alebo na internete, Tatra banka ti automaticky pripíše na účet ďalších 10 eur. Ale pozor, aby všetko prebehlo v poriadku, je dôležité si účet v banke založiť s rovnakým e-mailom, s akým si sa registroval na stránke Tatra Academy. Veľa šťastia! :) 

Domov
Zdieľať
Diskusia