Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. mája 2016, 14:13
Čas čítania 0:00
Samuel Majdek

Organizátor FASHION DEALã Michal Yaksha Novotný: V začiatkoch som si požičal 10-tisíc korún od babky

VIDEO
Uložiť Uložené

Organizuje známu módnu akciu, šéfuje hudobnému labelu I LOVE PARTY PRODUCTION a vlastní odevnú značku PAY. Čo o sebe prezradil v Parku?

Parkáči si v časti venovanej výhradne móde pozvali do svojho štúdia aj Michala "Yakshu" Novotného, talentovaného rodáka z Vrútok, ktorý nezaprie svoj vietnamský pôvod. Yakshu určite veľa z vás už dobre pozná, no pre tých, ktorí sa s týmto menom ešte nestretli pripomíname, že sa pohybuje rovnako ako v módnom, tak aj hudobnom priemysle. Minulý rok na Slovensku prvýkrát predstavil podujatie FASHION DEALã, v ktorom sa celá urban kultúra stretáva pod jednou strechou. Tento rok event predstaví dokonca aj v Prahe. Michal prijal pozvanie do Parku, kde okrem súčasných projektoch porozprával aj o svojich začiatkoch. Nebudeme prezrádzať viac, všetko sa dozvieš v zaujímavom rozhovore nižšie.

Nezabudni sledovať reláciu Park plnú zaujímavých tém a hostí. Nový diel si môžeš pozrieť každú sobotu o 10:40 na Jednotke a predĺženú, hodinovú verziu vždy v pondelok o 14:00 na Dvojke. Všetky podstatné informácie a rovnako aj súťaže o vecné ceny môžeš checkovať na oficiálnej Facebookovej stránke.

Domov
Zdieľať
Diskusia