Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. apríla 2016, 21:49
Čas čítania 0:00
Tomáš Macho

Messenger globálne spustil skupinové hovory. Stane sa populárnejší než Skype?

TECH FACEBOOK
Uložiť Uložené

Až 50 účastníkov v jednom hovore!

Ak ste túžili po skupinových volaniach, boli ste nútení využiť niektorú z alternatív, spomeniem snáď najpopulárnejší Skype či TeamSpeak. Facebook si však postupne podmaňuje všetky najdôležitejšie súčasti komunikovania prostredníctvom sociálnych sietí, a tak sa po nedávnom odštartovaní živého vysielania pre vami vybranú skupinu ľudí globálne spúšťajú skupinové hovory. Počas najbližších 24 hodín bude na všetkých účtoch bezplatne sprístupnená  táto služba. Stačí kliknúť na ikonu telefónu, zvoliť požadovaných užívateľov a hovor môže začať. Pokiaľ ste pozvaný do hovoru, avšak sa vám nepodarí pripojiť v daný moment, môžete sa za predpokladu, že účastníci ešte stále volajú, pridať neskôr. 

Maximálny počet účastníkov v jednej konferencii bol stanovený na 50, čo je už poriadne veľká skupina. Treba dúfať, že Messenger konečne optimalizoval hovory aj pre iPhony, totiž i obyčajné video-volanie medzi dvoma užívateľmi dokáže iPhone poriadne rozpáliť, nehovoriac o extrémne rýchlom vybíjaní. Je dobré, že Facebook i naďalej nestagnuje a pravidelne prináša užívateľom nové funkcie, či už sa týkajú mobilnej verzie alebo desktopu. Hovory sú dostupné na platformách iOS a Android. Podarí sa teda Facebooku poraziť Skype či iné známe služby alebo nie?

Messenger globálne spustil skupinové hovory. Stane sa populárnejší než Skype?
Zdroj: techcrunch.com
Domov
Zdieľať
Diskusia