Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. marca 2016, 14:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Matys posiela vrúcny odkaz všetkým tým, ktorí riešia životy cudzích radšej, ako tie vlastné

HUDBA
Uložiť Uložené

Ľudia melú len hovná, jak keby mali mlynček.

Prípravy projektu od dvojice Matys x DOM sú na konci a je snáď otázkou pár týždňov, kedy sa dočkáme celistvého počinu, kde sa objavia aj doteraz zverejnené skladby - menovite Môžem je*ať, Sativa či práve dnešná sľubovaná novinka. Tá dostala príznačný názov Titulky a jej text je venovaný všetkým tým, ktorí rozprávajú aj vtedy, keď by sme si priali, aby boli radšej ticho. Ďalej tým, ktorí začnú mudrovať ešte predtým, ako sa nad svojimi slovami zamyslia a v neposlednom rade tým, ktorí riešia životy cudzích radšej, ako tie vlastné a je jedno, či osobne, v televízii alebo na internete. Takých už predsa dnes nájdeme naozaj na každom rohu. 

Čo sa týka hudobnej produkcie, tak aj v tomto prípade dostáva pochopiteľne priestor pražský DOM, čo hodnotíme kladne. No a keďže je v dnešnej dobe priam nemožné zaujať singlom, ktorý neobsahuje žiadny vizuál, chalani sa rozhodli vybaviť skladbu atmosférickou záležitosťou. Veď posúďte sami. Všetky najčerstvejšie novinky ohľadom pripravovaného EP odoberaj na oficiálnych facebookovych stánkach Matysa a DOMa

Domov
Zdieľať
Diskusia