Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. februára 2016, 13:52
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Scenárista prvej série Daredevila zrežíruje Pacific Rim 2. Čo na to del Toro?

FILMY A SERIÁLY GUILLERMO DEL TORO
Uložiť Uložené

Legendary a Universal Pictures práve ohlásili veľkú zmenu pre Pacific Rim 2.

Po dlhých odkladoch, dohadoch del Tora so štúdiom a následnom zrušení plánov sme už takmer vôbec nedúfali. Legendary a Universal Pictures nás ale dnes potešili s úžasnou správou. Pacific Rim 2 uvidíme. Ešte lepšie na tom je, že Guilllermo del Toro nebude režírovať, a tak sa môže venovať niečomu inému. Buďme k sebe úprimní, pokračovanie Pacific Rim nie je niečo, pri čom by sme chceli, aby del Toro zabil dva roky (nie že by bola jednotka slabá, bude však stačiť, ak bude del Toro výkonným producentom a scenáristom). Keďže mu však nikto nedá peniaze na tretieho Hellboya, môžeme len dúfať, že si pripraví niečo špeciálne. Kto sa teda postará o druhé Pacific Rim?

Scenárista prvej série Daredevila zrežíruje Pacific Rim 2. Čo na to del Toro?


Bude ním Steven S. DeKnight, ktorého naši čitatelia poznajú čoby showrunnera a scenáristu prvej série Daredevila, ktorý sa kvôli istým povinnostiam zriekol druhej série. Dnes už vieme, že to mohli byť práve prípravy na Pacific Rim 2. Nevieme, či del Toro kývol na režisérsku zmenu, prípadne ju sám navrhol alebo sa zlostil. Isté je, že pokračovanie bude podporovať, ba čo viac, určite sa postará o celú konštrukciu príbehu a, pravdepodobne aj dizajnu pokračovaní, pretože ako viditíe v jeho tweetoch, neplánuje sa len jeden sequel. 

Scenárista prvej série Daredevila zrežíruje Pacific Rim 2. Čo na to del Toro?

zasadený do obdobia pár rokov po konci prvej časti. Svet sa oslobodil od obrovských mimozemských príšer Kaiju, avšak technológia Jaeger stále zostáva. Guilermo sa vyjadril: „Kaijus budú dosť odlišní a taktiež uvidíte vcelku odlišný typ robotov. Bude to celé trochu odlišný zážitok.“ V inom rozhovore zase prezradil: „Prišli sme s naozaj zaujímavou myšlienkou, ktorú však nechcem vyzradiť, avšak na konci druhého filmu diváci zistia, že oba filmy stoja na vlastných základoch.“

Odporúčané
RECENZIA: Nightmare Alley RECENZIA: Nightmare Alley 7. februára 2022, 18:30

Odlišný zážitok môžeme očakávať aj z toho dôvodu, že do hlavnej úlohy sa postavia naši starí známi vedátori Newton Geiszler (Charlie Day) a Gottlieb (Burn Gorman). Na otázku úlohy Raleigha Becketa (Charlie Hunnam), Guillermo odpovedal: „Charlie Day zohráva obrovskú úlohu a rovnako tak aj Charlie Hunnam. Myslím, že všetci, alebo skôr skoro všetci, čo prežili, sú späť. Zbytok sme zabili. Zabili sme polovicu postáv.” Na scenári sa s Del Torom spojí Zak Penn (X-Men: The Last Stand, The Avengers), a tak sa spoločne budú snažiť o vlastnú mytológiu s následnou nadväznosťou. Ďalšou novinkou je aj fakt, že sa možno dočkáme animovaných filmov, ktoré pomôžu s časťami skladačky a skutočne rozvinú svet, ktorý sa títo páni snažia tehlu po tehle vybudovať. Ako tieto novinky vnímate vy? Ak by natáčanie začalo ešte v lete, pokračovanie by sme mohli uvidieť v oscarovej sezóne 2017, prípadne na jar 2018, čo nám príde uveriteľnejšie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia