Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. februára 2016, 15:20
Čas čítania 0:00
Tomáš Ďurkech

Ubisoft láka na Far Cry Primal v geniálnom hranom traileri, za ktorý by sa nemuselo hanbiť žiadne filmové štúdio

TECH
Uložiť Uložené

Ďalší zo série trailerov na Far Cry Primal. Tentokrát však trochu inak.

O karpatskom Far Cry Primal sa s jeho blížiacim príchodom dozvedáme stále viac a viac. Keďže je táto séria od Ubisoftu jednou z najvydarenejších, je jasné, že hráči majú od nového dielu mimoriadne veľké očakávania. Niet sa čomu diviť, keďže hry s týmto žánrom zasadené do prehistorického obdobia plného šabľozubých tigrov, mamutov a kmeňov špecializujúcich sa na kanibalizmus by sme mohli spočítať na prstoch jednej ruky. O to väčší potenciál však tento titul má.

Najnovšie nám Ubi pripomína jeho nástup na hernú scénu, ktorý mimochodom pre konzolistov nastane už 23. februára (PC hráči si budú musieť počkať o týždeň dlhšie) novým hraným trailerom, plným vojnovej akcie. Na začiatku videa sa dostaneme do blízkej budúcnosti, z ktorej sa hlavná postava postupne vracia v čase cez väčšinu podstatných historických bitiek až sa napokon ocitne v nádherných, číro slovenských Karpatoch vyzbrojená iba kosťou v ruke. Ako sa aj v traileri spomína je jasné, že v pripravovanom dieli "to tentoraz nebude o zbraniach, ale o guráži".

Domov
Zdieľať
Diskusia