Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. januára 2016, 13:38
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Sex s Rihannou je úžasný a jedinečný. O tom, aká je barbadoská princezná v posteli, spieva na skladbe Sex With Me

HUDBA RIHANNA
Uložiť Uložené

RiRi vydala počas týždňa album ANTI, ktorý je už platinový, no teraz sa na internet dostala i bonusová skladba. Na nej spieva o intímnych chvíľach.

Stalo sa presne to, čo sme čakali. Rihanna počas týždňa len tak z ničoho nič vydala album ANTI na Jay Z-ho Tidale, pričom si si ho v deň releasu mohol vďaka Samsungu z onej stránky stiahnuť úplne zadarmo. Dosku si takto zaobstaralo viac než 1-milión ľudí, a keďže sa jednalo akoby o kúpu, projekt barbadoskej krásky je už teraz platinový

ANTI obsahuje v klasickej edícii 13 skladieb a v deluxe verzii 16. Tri skladby, ktoré tvoria tento rozdiel, si si mohol doteraz zaobstarať buď skrz Tidal, alebo kúpou na iTunes, no aspoň jednu z nich si môžeš aktuálne vypočuť i zadarmo. Song Sex With Me je presne o tom, o čom rozpráva jeho názov. Jedna z najkrajších žien na svete, pôvabná čokoládová princezná na ňom spieva o sexe s ňou a dôvodoch, prečo je práve tento zážitok taký skvelý a unikátny. Nadíde aj na to, aký typ chlapov a s akými predpokladmi vyhľadáva. Veď keď budeš pozorne počúvať, určite to v tejto, inak celkom podarenej, piesni zachytíš. 

"And it’s always wet, a bitch never ever had to use lip gloss on it"

Pre viac informácií zo sveta urban music sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia