Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. januára 2016, 16:48
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Rihanna plánuje vydať album ANTI ešte tento týždeň, no novú skladbu s Drakeom si môžeš vypočuť už teraz

HUDBA DRAKE RIHANNA
Uložiť Uložené

Dokáže Rihanna uspieť s novým albumom aj po 3-ročnej prestávke?

Od posledného releasu albumu Unapologetic ubehli už viac ako tri roky a aj keď ide o najdlhšiu prestávku medzi albumami v jej kariére, Riri jednoznačne nepatrí medzi interpretov, ktorým by chýbalo odhodlanie. Počas dlhšej prestávky totiž stihla účinkovať v niekoľkých filmoch a okrem toho má za sebou dvojicu turné (Diamonds World Tour a The Monster Tour) ktorých zisky sa rátajú na stovky miliónov dolárov. Tým však ani zďaleka nekončíme, keďže má Rihanna podpísanú aj zmluvu so značkou Puma alebo kontrakt so Samsungom, ktorý jej k nadchádzajúcemu albumu ANTI zastrešil $25 miliónovú kampaň.

Po mesiacoch čakania na dátum vydania by sa tak jej najnovšia dlhohrajka mala dostať von ešte tento týždeň, presnejšie niekedy do piatku, čo je pre všetkých určite príjemným prekvapením, keďže sme doposiaľ videli release skôr niekedy okolo mája alebo júna. Jedným zo znamení je tak aj jej pár dní stará fotka z Twitteru, na ktorej počúva ANTI s kráľovskými slúchadlami Dolce & Gabbana v hodnote 8000 €.


Album ANTI už je tak očividne hotový a Riri sa môže naplno sústrediť na rovnomenné turné s prvou zastávkou v San Diegu, ktoré sa po niekoľkých amerických mestách dostane aj do Európy, najbližšie 26. júla v Prahe alebo 10. augusta vo Viedni. Zoznam všetkých zastávok ANTI World Tour nájdeš tu. Predtým si však uži jej najnovší duet Work s Drakeom, ktorý produkoval Boi-1da a v priebehu nasledujúcich týždňov by sa mohol dočkať aj vlastného vizuálu. Klip sa totiž podľa istých rumors natáčal už začiatkom mesiaca v Los Angeles.

Odporúčané
Súboj outfitov: Jennifer Lopez alebo Rihanna? Vyber, ktorá popdiva predviedla na týždni módy lepší look  Súboj outfitov: Jennifer Lopez alebo Rihanna? Vyber, ktorá popdiva predviedla na týždni módy lepší look 23. januára 2024, 12:17

Rihanna plánuje vydať album ANTI ešte tento týždeň, no novú skladbu s Drakeom si môžeš vypočuť už teraz

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia