Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. januára 2016, 12:32
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Pokračovanie Cloverfieldu od režiséra Star Wars ohlasuje marcovú premiéru atmosférickým teaserom!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Utajovaný projekt J. J. Abramsa je nakoniec možné pokračovanie Cloverfieldu z roku 2008. Sledujte prvý teaser.

Pamätáte si na found footage sci-fi Cloverfield z roku 2008? Zatiaľ čo sa snímka jednym páčila, druhí jej nevedeli prísť na chuť. Svoje nesporné kvality iste mala, a tak sa pokračovaniu veľké skupiny fanúšikov nebránili. Režisér Matt Reeves (Dawn a War of the Planet of the Apes) mal ale množstvo inej práce a tak nejako sa so sequelom nepočítalo. Posledné roky sa však hovorilo o tajnom sci-fi od Abramsa, z ktorého dnes vzišlo akési pokračovanie Cloverfieldu. Alebo nie? Zdá sa, že snímka je buď zasadená do rovnakého časového obdobia, respektíve sleduje dianie na úplne inom mieste alebo ide naozaj o pokračovanie, aj keď nie priame. Taktiež sa zdá, že bude natočené normálne, nie štýlom found footage. 

Teaser, ktorý môžete zhliadnuť nižšie, sa premietal na premiére akčného 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi od Michaela Baya. Zdá sa, že Bad Robot skutočne úplne v tajnosti natočili ďalší Cloverfield film, aj keď zatiaľ nevieme, o čom skutočne bude. Teaser ale navnadil viac než dostatočne. Vidíme v ňom Johna Goodmana, Mary Elizabeth Winstead a Johna Gallaghera Jr. Vyzerá to tak, že sú v akomsi protiatómovom kryte, avšak, nie všetci sú tam z vlastnej vôle, respektíve nie všetci vedia, čo sa to vonku skutočne deje. 

Scenár napísali Josh Campbell a Matthew Stuecken, zatiaľ čo o réžiu sa postaral Dan Trachtenberg (kraťas Portal: No Escape). Produkčne snímku zastrešilo Abramsovo Bad Robot Production, pričom sa Abrams podieľal na celkovej idei a filme ako takom. Do kín sa 10 Cloverfield Lane dostane 11. marca. Aké máte z toho zatiaľ pocity vy?

Domov
Zdieľať
Diskusia