Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2016, 12:17
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Dr. Dre vytiahol z trezoru ďalšiu skladbu, kde sa konečne naplno predviedol aj jeden z jeho chránencov

HUDBA
Uložiť Uložené

Na rádiu Beats 1 si odbil premiéru doteraz nevydaný song z dielne Dr. Dreho, ktorý nesie názov Back to Business a hosťujú na ňom T.I., Justus, Sly Paper a Victoria Monét.

Pravdepodobne každému fanúšikovi hip-hopu je jasné, že všetkých skladieb, ktoré Dr. Dre počas svojej dlhoročnej kariéry nahral, sa asi nikdy nedočkáme. O to krajšie sú momenty, keď Doc vypustí niečo z jeho dobre stráženého trezora. A presne to sa stalo včera počas The Pharmacy na rádiu Beats 1. Počas tejto show si totiž odbil premiéru doteraz nevydaný track s názvom Back to Business. S najväčšou pravdepodobnosťou nejde o žiadnu novinku, ale jednoducho skladbu, ktorá sa z istých dôvodov nedostala na jeden z Andreho nosičov. Objavujú sa na nej až štyria hostia v podobe atlantského priekopníka T.I. preukazujúceho jeho výborné schopnosti prednesu, speváčky Victorie Monét, speváka Sly Papera a Dreho chránenca Justusa. Ten konečne naplno predviedol svoj potenciál, keďže od upísania pod Aftermath sme hlas tohto mladíka nepočuli zrovna často. Bodaj by sa Doktor do trezorov takto pozeral častejšie. 

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia