Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. januára 2016, 9:23
Čas čítania 0:00
Richard Končol

Lenovo prináša v spolupráci s Razerom namakaný hráčsky desktop

TECH LENOVO
Uložiť Uložené

Nečakaná spolupráca dvoch počítačových veľmocí prináša svoje ovocie.

Herných počítačov je nespočetne veľa. Každý z nich ponúka inú konfiguráciu, fanúšikovia Intelu a AMD sa hašteria, ktorá firma má vymakanejšie procesory, no skúsme sa na to pozrieť z iného uhla - čo je lepšie, než kvalita od Lenova a hráčska pompéznosť od Razeru?

Pôvodne počítač s názvom IdeaCenter Y900 s maličkosťou od Razeru je vlastne ten istý IC, ako predáva Lenovo aj teraz - s procesorom Intel i7 s označením Skylake (čiže aktuálne poslednej generácie, taktovaný až na 4 GHz), 4 až 32 GB RAM (čo závisí od danej konfigurácie) a až dve grafické karty GTX 970 od NVIDIE zapojené v režime SLI. O úložisko sa samozrejme stará 2-terabajtový HDD a 256GB SSD, čo bohate vystačí aj tým najviac zažratým hráčom a maniakom. O čo sa však zaslúžil Razer na počítači? Samotný box zahŕňajúci v sebe LED systém je nastavený tak, aby fungoval s technológiou Razer Chroma - o akúsi „hernú diskotéku“ v podobe blikania či svietenia je v tomto prípade postarané. Niečo podobné platí aj pri herných perifériách od Razeru, ktoré majú prívlastok Chroma - dokážeš si ich plne upraviť podľa vlastných potrieb a farby svietia tak, ako si ich nastavíš ty. Nevlastníš alebo nepoznáš systém Chroma? Nevadí, ak si zakúpiš Y900 RE, dostaneš mechanickú klávesnicu Blackwidow Chroma a myš Mamba Chroma. Od koho iného, než od Razeru.

Lenovo prináša v spolupráci s Razerom namakaný hráčsky desktop

Mimochodom, zakrivený 27-palcový monitor Y27g bude tiež dostupný v Razer Chroma prevedení, samozrejmosťou je 144Hz frekvencia a G-sync technológia od NVIDIE, ktorá zabezpečuje fantastickú kvalitu obrazu vďaka symbióze monitora a grafického procesora. Tohto všetkého sa maniaci dočkajú v júni tohto roku, kedy sa počítač začne predávať za 2 299 dolárov, čiže zhruba 2 115 €. Zakrivený monitor príde na trh tiež v júni, s pricetagom 600 dolárov - teda 552 €.

Domov
Zdieľať
Diskusia