Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. januára 2016, 23:23
Čas čítania 0:00
orshi

DreamWorks si zaspomína na detstvo v novom animáku Trolls

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zdá sa, že nostalgia v Hollywoode je v móde, tak prečo si v kine nespomenúť aj na obľúbenú hračku?

Kto by nepoznal malých a roztomilých trollov s farebnými vlasmi? Tieto hračky boli v deväťdesiatych rokoch obrovským hitom. Pravdou však je, že táto bábika vznikla v roku 1959, keď ju po prvý raz z dreva vyrezal pre svoju dcérku Lajlu dánsky rybár a rezbár Thomas Dam. Nemal peniaze na jej vianočný darček a keďže bol zručný, vyrezal jej z dreva postavičku, ktorej ako predloha poslúžil legendárny škandinávsky troll. Vtedy si tento moderný Geppetto ani len nepomyslel, že v nasledujúcej dekáde si táto hračka získa takú obrovskú popularitu. Svoj comeback si títo strapatí týpci zažili práve v deväťdesiatych rokoch, kedy sa začali vyrábať s rôznymi farebnými variáciami vlasov. 

DreamWorks si zaspomína na detstvo v novom animáku Trolls

Avšak DreamWorks nebude rozprávať príbeh ich vzniku. Vie sa, že pôjde o muzikálnu komédiu, v ktorej sa hlavná dvojica Princess Poppy a Branch vydajú na cestu objavovať svet mimo ich domova. Svet, kam sa nikto z ich priateľov zatiaľ neodvážil. 20th Century Fox spolu s DreamWorks oznámilo čie hlasy v snímke zaznejú a ako budú vyzerať ich postavičky. Princeznej Poppy prepožičia svoj hlas čím ďalej tým viac úspešná Anna Kendrick (Pitch Perfect, Up in the Air, Into the Woods, Twilight). Sekundovať jej bude Justin Timberlake (The Social Network, Friends with Benefits, Bad Teacher) čoby troll Branch, ktorý sa podieľa aj na produkcii soundtracku. Ďalej sa majú na projekte zúčastniť James Corden (Into the Woods), Russell Brand (Get Him to the Greek, Arthur, Despicable me 2), speváčka Gwen Stefani (The Aviator), známa youtuberka GloZell GreenKunal Nayyar (“The Big Bang Theory”), Ron Funches (“Undateable”), ďalšia youtube hviezdička Meg DeAngelis, a švédske electropopové duo Icona Pop (Caroline Hjelt a Aino Jawo).

DreamWorks si zaspomína na detstvo v novom animáku Trolls

Režírujú Mike Mitchell a Walt Dohrn. Produkovať bude Gina Shay. Táto trojica nám priniesla nie až tak dobrého štvrtého Shreka, dúfajme teda, že Trolls, ktorí by mali do kín doraziť 4. novembra tohto roku, budú oveľa lepší. 

Domov
Zdieľať
Diskusia