Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. decembra 2015, 20:13
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Repíky starej matere po tretie alebo Rytmus a jeho Nech vidia flow naživo

HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Hubenej Páťa dnes prichádza s pokračovaním svojej rubriky, v ktorej sa vracia k starým skladbám a rapuje ich naživo.

Určite ste už mali možnosť zaregistrovať, že sa Rytmus okrem koncertovania a príprav svojho ďalšieho sólového počinu venuje aj iným činnostiam, ako je napríklad najnovší seriál, ktorý dostal pomenovanie Repíky starej matere. V prípade, že neviete, o čo ide, veľmi radi vám to pripomenieme. Patrik vyťahuje staršie skladby zo svojho bohatého repertoára a rapuje ich s novými skills naživo, v úplne novom šate. Už máme za sebou Monopol a Cigánsky sen. Zatiaľ je tradíciou, že v každej časti vymenil luxusné vozidlo a vyzerá to tak, že postupne budeme mať možnosť vidieť všetky Paťove bundy značky Avirex. Mám drahé bundy Avirexy, mám tučné brucho, keré je sexy.

A týmto riadkom by sme zároveň chceli premostiť na dnešný, už v poradí tretí diel nového seriálu, v ktorom Rytmus vytiahol slohu zo spolupráce s formáciou H16. Správne, ide o legendárnu skladbu z roku 2006 - Nech Vidia, ktorú produkčne ošéfoval Grimaso. Teraz už ale počúvaj verziu z roku 2015 a subskrajbuj oficiálny kanál

Domov
Zdieľať
Diskusia