Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2015, 18:08
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Aless dokazuje pozíciu slovenskej rapovej kráľovnej najnovším videoklipom

HUDBA
Uložiť Uložené

Už o niekoľko dní vydáva mladá Aless svoj prvý albumový počin, ktorý nesie názov 17.

Projekt INÍ dal viacerým interpretom príležitosť na to, aby sa začali aktívnejšie zaujímať o slovenský hudobný priemysel, čo bolo samozrejme jeho cieľom. Zatiaľ najaktívnejším členom Podzemgangu je nepochybne Aless Capparelli, ktorá už má na konte zopár videoklipov a zároveň už o pár dní vydáva svoj prvý sólový počin s názvom 17. Náročnú hádanku vyriešime za vás, ide o jej vek, čím sa taktiež snaží poukázať na to, že aj podobné veľké veci je možné zvládnuť dokonca ešte pred skutočnou dospelosťou. Čo sa týka samotného obsahu albumu, bude obsahovať 12 skladieb, medzi ktorými nájdeme aj tie, ktoré už sú nejaký ten čas vonku. Jediným hosťom je mentor Ego, takže môžeme očakávať počin prakticky výhradne o mladej speváčke a raperke. 

Ešte pred vydaním sa Aless rozhodla zverejniť ďalší videoklip, ktorý by mal fanúšikov navnadiť na veci, ktoré budeme mať možnosť počuť už priamo na albume. Dnes teda zverejnila novinku s názvom Lietam, o ktorej produkciu sa postaral Nobert Ronin. Ako už býva u rapovej queen zvykom, opäť sme sa dočkali aj videoklipu, ktorý má na svedomí režisér Bernard Frodo. Čo sa týka samotnej skladby, Aless pritvrdzuje a v slohách dokazuje, že sa nebojí aj rapu. Teraz si už ale vychutnajte videoklip, ktorý by vám mohol skrátiť čakanie na album. 

Určite ste si položili otázku, prečo práve rapová kráľovná. Týmto titulom sa dlhé roky pýšila legendárna ZetUZetA, no po tom, čo zavesila majk na klinec, je Aless najpopulárnejšou speváčkou, ktorá do svojich skladieb zahŕňa aj plnohodnotné rapové slohy.

edit: Pozor. Len pár dní po zverejnení článku prišla reakcia od samotnej Zetky, ktorá cíti pocit krivdy, a tak sa rozhodla nahrať prísny diss s ešte prísnejším titulom Vieš o mne p*ču. Ku kvalite prevedenia sa vyjadrovať nebudeme, no asi je na mieste priznať, že sama potvrdzuje našu teóriu spomenutú vyššie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia