Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. novembra 2015, 20:40
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Tvorcovia Scary Movie v prvom traileri novej komédie parodujú Päťdesiat odtieňov sivej či Kim Kardashian

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

A zabávať budú aj vás. Ak ste totiž mali radi Scary Movie, paródiu Fifty Shades of Black budete milovať.

Marlon Wayans je pre fanúšikov komédií veľmi známy. Nakoniec, je známy azda celému filmovému svetu, keďže natočil tri diely Scary Movie, ktoré sa doteraz považujú za tie najlepšie. Mladší z dvojice bratov Wayansových (jeho brat sa volá Shawn a v Scary Movie hral Raya) sa aj v posledných rokoch venoval paródiám, keď natočil dva diely Haunted House, ktoré ako komédie vcelku obstáli. Tentoraz sa ale pustil do niečoho obrovského. Spolu s režisérom Michaelom Tiddesom (oba diely Pár nenormálnych aktivít - Haunted House) a scenáristom Rickom Alvarezom (taktiež oba diely Haunted House) sa totiž rozhodol parodovať Päťdesiat odtieňov sivej, ktoré sa o to ale, priznajme si, vyložene prosili. Wayans sa sám podieľal na scenári, čo je patrné už z prvého traileru, na ktorom som sa úprimne zasmial a akosi oživil nádej, že na tento film zájdem do kina.

Parodovať sa bude mnohé, okrem Fifty Shades of Grey príde na rad aj Magic Mike, Kim Kardashian a určite aj mnohé ďalšie. Ako sa prvý trailer páči vám? Fifty Shades of Black uvidíme v kinách 4. februára, u Čechov sa tak stane o týždeň skôr. Tak, dámy a slečny, pred 9 mesiacmi sme vám spravili pekný Valentín, teraz je rada na vás. Rozhodne to nebude horšie ako pôvodný film.

Tvorcovia Scary Movie v prvom traileri novej komédie parodujú Päťdesiat odtieňov sivej či Kim Kardashian
Domov
Zdieľať
Diskusia