Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2015, 0:37
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Rýchlo a zbesilo neskončí 10. časťou, čakajú nás spin-offy a prequely s Dieselom či The Rockom

FILMY A SERIÁLY RÝCHLO A ZBESILO
Uložiť Uložené

Okrem 8. časti, ktorá sa už pripravuje, nás čakajú spin-offy, prequely, a aj ďalšie sequely.

Nejde o žiadne veľké prekvapenie či poburujúcu správu, takže nás ušetrite ošarpaných komentárov o tom, aké to bude zlé a zbytočné. Universal zarába vďaka sérii Fast & Furious krásne peniaze, oplýva divácky atraktívnymi hercami, má úžasný materiál a nedávno si Diesel podchytil aj skvelého režiséra pre 8. časť, ktorej udalosti nás zastihnú čumieť na streľbu a naháňačky áut v New Yorku. Okrem toho nás čaká aj 9. a 10. časť, ktorá už snáď celý príbeh uzavrie (šéf Universalu ale prezradil, že sa ďalším častiam nebráni). Je ale logické, že pokiaľ budú tieto filmy vynášať, budú sa točiť. Deje sa tak niečo podobné, ako pri Star Wars, ktoré taktiež príde každé dva roky so spin-offom, aby tak utíšilo hlad po ďalšej novej Epizóde.

To by bolo ale fakt kruté porovnanie, ja viem. Fast & Furious je šialené, je šialené už pár rokov, a ak ste sa s tým doteraz nezmierili, tu sa vyplakávať skutočne nemusíte. Prvýkrát je to fajn, ale 10. raz už nie. Zárobkové filmy sa budú natáčať VŽDY, a ja Dieselovi celkom fandím. Vďaka takýmto projektom mu totiž Universal a iné štúdiá dovolia natočiť také XxX 3 či Kojaka. Jas Vinovej hviezdy sa totiž bez Rýchlo a zbesilo rýchlo vytratí, čo potvrdil aj The Last Witch Hunter. 

Späť k veci. O čom budú pripravované spin-offy? To nikto nevie, a teda môžeme len hádať. Ja by som to tipol na film o Hobbsovi s The Rockom, o ktorom sa už diskutuje dobré dva roky, určite by si vlastný film chcel natočiť aj samotný Diesel, no a v úvahu prichádza aj Sean Boswell (Lucas Black) z trojky, Michelle Rodriguez a jej Letty a ďalší. O kom by ste chceli vidieť samostatný či prequelový film vy?

Domov
Zdieľať
Diskusia