Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. novembra 2015, 20:01
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Separ a L.U.Z.A. s jedinou otázkou. Počúvaj skladbu Koľkokrát a kupuj album Legenda

HUDBA SEPAR
Uložiť Uložené

Tri mená a štyri písmená majú v predaji album, na ktorý sme tak dlho čakali a dnes sa na oficiálny youtube kanál dostáva ďalšia skladba.

L.U.Z.A má konečne vonku dlho očakávaný album Legenda, ktorý si už konečne môžeš zakúpiť a podporiť tak kvalitnú hudbu. Zároveň dnes tri mená a štyri písmená posielajú ďalšiu ochutnávku pre tých, ktorí zatiaľ váhali. Ide o skladbu s názvom Koľkokrát, kde sa na spolupráci objavil člen formácie DMS a majiteľ najväčšieho počtu teplákových súprav na Slovensku - Separ. Ten je momentálne zaneprázdnený prácami na spoločnom projekte s Damem a Smartom, ktorý by mal pravdepodobne uzrieť svetlo sveta ešte tento rok. O produkciu sa, samozrejme, postaral Hajtkovič a my dúfame, že sa dočkáme aj videoklipu. Chalani si na album zavolali len tie najvýraznejšie mená a my musíme uznať, že v žiadnom prípade nespravili krok vedľa. Veď posúďte sami. 

Domov
Zdieľať
Diskusia