Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2015, 23:41
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Vianočná epizóda Cumberbatchovho Sherlocka odkrýva v prvom traileri viktoriánsky Londýn!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Sherlock Holmes sa vo vianočnom špeciále vráti do obdobia, kde bol pôvodne situovaný. Do 19. storočia v Londýne.

3. séria skončila už dávno, čo? Mám pre vás však úžasnú správu... dočkáme sa aj štvrtej! Ale, vlastne, to už predsa dávno viete. Zároveň asi aj viete, že sa začne natáčať iba budúci rok a uvidíme ju tak možno až na konci roka 2016, čo je veľmi skľučujúce asi pre každého z nás. Malým poškrabkaním na chrbte od tvorcov bude špeciálna vianočná epizóda v podobe všetkých našich obľúbených postáv situovaných do Londýna v 19. storočí, a teda do Viktoránskej éry, pre ktorú sú príbehy Sherlocka také ikonické. Tvorcovia sa nechali počuť, že sa nebudú zaťažovať s vysvetľovaním, ako je možné, že postavy žijú v úplne inom storočí, rovnako, ako sa nezaoberali tým, ako vysvetliť, že žijú v modernej dobe. Nakoniec, je to jedno, je to predsa Sherlock!

O deji toho veľa nevieme, čo je len dobré, no je jasné, že toto obdobie a prostredie poskytne tvorcom možnosť pracovať s väčším napätím či strachom diváka. Vrátia sa azda všetky kladné postavy, no a podľa slov kompetentných budú azda všetky charaktery rovnaké, ako v modernej ére. Až na Sherlocka, ktorý by mal byť väčším gentlemanom, než je tomu tak v súčasnej dobe. Dočkáme sa teda slušnejšieho chrapúňa? Po prvom trailer v každom prípade ale môžeme usúdiť, že sa je, už tradične, na čo tešiť. Kedy presne sa epizódy dočkáme a aká bude dlhá nevedno. 

„The stage is set, the curtain rises, we are ready to begin!"

Domov
Zdieľať
Diskusia