Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. septembra 2015, 22:19
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Podarí sa skupine MPP zlomiť rasistické predsudky a začleniť sa do scény? Skúšajú to najnovším vizuálom

HUDBA
Uložiť Uložené

Nová krv sa snaží preraziť na scénu míľovými krokmi. Vychutnaj si dvojsingel s produkciou od samotného DJ-a Grimasa.

Majú za sebou nejednu vydanú skladbu či videoklip, objavili sa vo viacerých skladbách a remixe najzvučnejších mien scény, u Osťa v HipHopReality a pravidelne zaznamenávajú shoutouty od rôznych interpretov. Už asi tušíš, že ide o pomerne nováčikovské zoskupenie chalanov, ktorí si hovoria MPP. Možno trochu klišé názov znamená tradičné spojenie prvých písmen ich pseudonymov, a teda - Marock, Pater a P.A.T. Pochádzajú zo Šale a čoraz viac sa dostávajú do povedomia poslucháčov rapu a pravdepodobne ich čaká svetlá budúcnosť.

Dnes prinášajú najnovšiu skladbu, ktorá je vlastne v skutočnosti zložená z dvoch skoro plnohodnotných častí. Ich názvy patrične napovedajú, o čom asi budú, a tak ako každý správny rapový interpret, aj oni si musia prejsť témami ako je práve Z nuly. V druhej polovici zmení track atmosféru, Marock refrén na Drejka a Pater vybaví slohu alá Stereotypy. Klasický reprezent vizuál s jasným cieľom - oboznámiť poslucháča s tvárami, ktoré mu možno už čoskoro budú rotovať v prehrávači ošéfovali chalani z Romeofilms a podpora prichádza po Otisovi aj od dvorného producenta a DJ-a formácie H16, Grimasa. Ten sa opäť vybláznil a ponúka nám naozaj kvalitnú hudbu, v ktorej môže vyniknúť práve tento pravý rómsky chorý akcent. To, aký názor si na túto vec utvoríte už necháme na vás, no budeme veľmi radi, keď sa v diskusii vyhnete akýmkoľvek rasovým narážkam. 

Domov
Zdieľať
Diskusia