Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2015, 12:19
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Misson: Impossible 5 tlačí na pílu akčných hraníc v novom traileri

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ethan Hunt sa vracia a vôbec to nevyzerá tak, že by vyšiel z cviku. Viac vám prezradí nový trailer.

Neviem sa dočkať! A modlím sa u všetkých svätých, aby tie trailery pre milosrdenstvo neklamali. Nakoniec, na to sa predsa strihajú tak, ako sa strihajú, že? Ten dnešný pre 5. časť Mission: Impossible s podnázvom Rogue Nation je totiž nabitý akciou, vtipným Benjim (Simon Pegg) a osudovou akčnosťou, akú na tejto sérii milujeme. Prirátajte si skvelé akčné sekvencie, kultovú znelku, perfektný výber hereckého osadenstva, sexi ženy, nádherné autá, a Tom Cruisa v jeho najlepšej role. Toto nemôže dopadnúť zle (alebo áno?).

Príbeh hovorí o tom, ako sa Ethan a spol. budú snažiť zlikvidovať organizáciu Syndicate, podobnú IMF (Impossible Missions Force) pre ktorú pracoval/pracuje aj Ethan. Vo filme uvidíme Toma Cruisa, Simona Pegga, Jeremyho Rennera, Alec Baldwin, Ving Rhames, Rebecca Ferguson a Sean Harris. Scenár napísali Drew Pearce (Iron Man 3) a neskôr ho vypiloval Will Staples, scenárista videohier ako napríklad Call of Duty: Modern Warfare. Dohliadol si naň ale aj samotný Christopher McQuarrie, ktorý film aj zrežíroval. Snímku uvidíme v kinách o pol roka skôr, než sa pôvodne oznámilo, a teda 30. júla.

Misson: Impossible 5 tlačí na pílu akčných hraníc v novom traileri

Misson: Impossible 5 tlačí na pílu akčných hraníc v novom traileri
Domov
Zdieľať
Diskusia