Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. mája 2015, 19:04
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Dare Rolins kryjú v energickej novinke chrbát tanečníci zo Street Dance Academy

HUDBA DARA ROLINS
Uložiť Uložené

Singel je tu hneď aj s videoklipom, ktorý určite poteší hlavne mužské oko.

Fanúšikovia divy česko-slovenskej pop music majú opäť dôvod na radosť. Dnes nám totiž Dara Rolins predstavuje svoj najnovší singel, ktorý hneď obohatila aj o videoklip z dielne Adama Pavelku. Ten sa natáčal na miestach, ktoré sú speváčke najbližšie, teda aj po presťahovaní sa do okolia Prahy sa na chvíľku vrátila do nášho hlavného mesta. Nechýbajú ani tanečníci zo Street Dance Academy na čele s Lacim Strikeom.  Energická novinka, o ktorej producentskú stránku sa postaral Baddogzz dostala názov Nálada a aj keď  už síce bola v televízii predstavená o niečo skôr, až dnes sa dostala na oficiálny YouTube kanál. Teraz si už môžete nový a pozitívne ladený letný hit vychutnať v plnej kráse a podľa odporúčaní samotnej speváčky je potrebné si ho pustiť poriadne nahlas!

Pieseň Nálada je zároveň ochutnávkou v pripravovaného albumu, kde okrem iného nájdeme aj duet s Igorom Kmeťom. Sólový projekt by mal uzrieť svetlo ešte tento rok, no sama Darinka tvrdí, že všetko je v Božích rukách a nebude sa zbytočne ponáhľať.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia