Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. apríla 2015 o 18:13
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ego posiela zvyšku scény vrúcny odkaz na Spiritovej skladbe Len tak. Hosťuje aj Elpe a Ektor

HUDBA EGO MAJK SPIRIT
Uložiť Uložené

Najočakávanejší kúsok z albumu prekvapí nielen fanúšikov, ale aj zvyšok kolegov, raperov.

Ego posiela zvyšku scény vrúcny odkaz na Spiritovej skladbe Len tak. Hosťuje aj Elpe a Ektor

Posledný marcový deň nám privial sľubovaný album Y, ktorý pochádza z dielne Spirit Music. Po počine s titulom Nový Človek boli určite nielen fanúšikovia, ale aj hejteri zvedaví na to, či dokáže Majk Spirit ešte posunúť latku vyššie a vytvoriť kvalitný obsah, samozrejme opäť tak trochu po svojom. Nosič zatiaľ hodnotiť nebudeme, predstavíme vám však skladbu, na ktorú bol po prvom pohľade na tracklist zvedavý hádam každý. Túto zaujímavú spoluprácu avizoval Ego už pred istou dobou. Skladba dostala názov Len tak a na albume ju môžete nájsť pod číslom 10. Priestor na slohu dostali aj Ektor a Elpe. Obaja odviedli skvelú prácu a nezaostáva ani "domáci" Speezy. Otec Podzemgangu dostal netradične najviac priestoru a využil ho na vrúcny, viac ako dvojminútový odkaz pre zvyšok slovenskej rapovej scény.

Ego posiela zvyšku scény vrúcny odkaz na Spiritovej skladbe Len tak. Hosťuje aj Elpe a Ektor

Ypsilón si už dnes môžeš objednať na shop.rukahore.sk. Okrem vyššie spomenutých hostí sa na albume na spoločnej skladbe mihnú Čistychov s Benom Cristovaom a otec Vec. A možno sa ti ešte ujde aj podpísaný originál s podarenou minimalistickou grafikou, ktorá vznikla pod taktovkou dizajnéra Adama Pribylinca a fotografky Petry Ficovej. Už čoskoro sa začne aj veľké československé Black Tour 2015, ktoré si budete môcť vychutnať vo všetkých väčších mestách. 

  

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia