Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. marca 2015 o 14:34
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Slávny indián Winnetou sa dočká celkom novej trilógie!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Slávna indiánska westernovka Winnetou sa vráti na nemecké obrazovky hneď v troch filmoch. Kto bude hrať Old Shatterhanda?

Celkom prekvapivé že? No, vlastne, v dnešnej dobe remakov bolo len otázkou času, kedy sa niečo podobné stane. Nemecká televízia RTL sa chystá vyrobiť hneď tri nové diely, pričom Old Shatterhanda (Oldčetrhend, áno, myslíme jeho) by mal stvárniť Wotan Wilke Möhring, známy predovšetkým vďaka detektívnemu cyklu Miesto činu. Kto si zahrá samotného náčelníka Apačov, známe nie je. Známe ale je, čo si o tom celom myslí predstaviteľ tejto slávnej postavy spred 50 rokov, Pierre Brice (86): „Ak mám byť úprimný, nie som s touto myšlienkou príliš stotožnený“. Nakrúcanie by mohlo podľa našich informácií začať už v lete. Čo si o tom myslíte? S najväčšou pravdepodobnosťou to bude brak. Isté aspekty Winnetouoviek, a teda aj niektorých westernoviek či indiánok z minulého storočia akceptujeme v súčasnosti len kvôli tomu, že sa natáčali v dobe, kedy nežili možno ani naši starí rodičia. Napodobniť ani priblížiť sa k pôvodnej trilógii sa nemeckej stanici RTL určite nepodarí, no radosť by mal aspoň Karl May, autor knižnej predlohy. 

Domov
Zdieľať
Diskusia