Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. februára 2015, 10:37
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Kanye, Vic Mensa a Sia so songom Wolves na 40. výročí šou SNL

HUDBA KANYE WEST
Uložiť Uložené

Song Wolves mal od Kanyeho adidas prehliadky na repeate určite nie jeden z vás, no vďaka výročiu jedného z najúspešnejších formátov televízie NBC nemusíš čakať kvôli...

Song Wolves mal od Kanyeho adidas prehliadky na repeate určite nie jeden z vás, no vďaka výročiu jedného z najúspešnejších formátov televízie NBC nemusíš čakať kvôli plnej verzii tohto songu až na release samotného albumu. Pri príležitosti 40. výročia šou Saturday Night Live totiž NBC pripravilo trojhodinový program, v ktorom okrem iného vystúpili aj mená ako 50 Cent, Backstreet Boys, Justin Timberlake, Ludacris, Miley Cyrus alebo *NSYNC. Jeden z najúspešnejších týždňov vo svojej kariére tak uzavrel Yeezy vystúpením s trojicou songov Jesus Walks, Only One a spomínaným Wolves, ku ktorým si však pripravil aj tematickú choreografiu. Vystúpenie tak začal ležiačky na pódiu pod veľkým svetlom, ktoré malo predstavovať stiesňujúce sa hranice v jeho okolí, čomu zodpovedalo aj plazenie sa po boku Vica MensuSia počas ich spoločného songu. Po hudobnej stránke určite nešlo o Kanyeho najlepší výkon, keďže  jeho hlasivky dostali v posledných dňoch poriadne zabrať a v niektorých polohách tak mal s hlasom určité problémy, no celkovo išlo o jedno z najlepších vystúpení včerajšieho večera. Vic a rovnako aj Kanye majú na sebe mimochodom kúsky z jeho novej kolekcie, Season One.

Okrem jedinečného vystúpenia si stihol Yeezy aj vystreliť pred začatím programu z Matta Lauera a Ala Rokera.

Kanye, Vic Mensa a Sia so songom Wolves na 40. výročí šou SNL
Domov
Zdieľať
Diskusia