Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. januára 2015, 23:47
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Pre potreby Zaklínača 3 bolo pre hru nahratých 16 hodín sexu!

FILMY A SERIÁLY MIMONI SUPER BOWL
Uložiť Uložené

Vývojári z CD Projekt Red si potrpia na autenticitu. Pre svoje erotické sekvencie, na ktoré sú hry zo série Zaklínač/Witcher bohaté, natočili 16 hodín reálneho sexu.

Sex je už neodmysliteľnou súčasťou hier Witcher/Zaklínač od CD Projekt Red. Vlastne je aj neodmysliteľnou súčasťou Geraltovho života. To, že bude aj v tretej časti s názvom Wild Hunt (Divoký „Hon“) bolo jasné. Autori nedávno prezradili, že pre potreby reálne vyzerajúcich pohybov pri sexe využili mo-cap obleky, ktoré natiahli na hercov a tí ... No, domyslite si.

Pre potreby Zaklínača 3 bolo pre hru nahratých 16 hodín sexu!


Zarazila však informácia, že sex natáčali až 16 hodín! V cutscénach sa samozrejme nebude objavovať sex až 16 hodín, využije sa len pár minút. V každom prípade sa jedná o zaujímavú správu a mnohé konzervatívne weby či noviny to budú opäť preberať. Podobne je na tom každá časť série Grand Theft Auto. CDPR ale vysvetlil, že dôvody sexu sú v ich hre opodstatnené a pomáhajú budovať vzťah medzi postavami, rovnako ako hráči lepšie pochopia ich motivácie k vzájomnej ochrane. V každom prípade, stále sa nám naskytá azda nikdy nezodpovedaná otázka: Prečo všetkým vadí sex, ale brutálne vraždy, krádeže a iné zločiny nie? Naše preview pre tretieho Witchera si môžete prečítať tu, najnovší gameplay tu a v prípade záujmu si hru predobjednajte tu. 


PS: Fakt ste si mysleli, že herci skutočne mali sex? Kdeže, len do seba „búšili“. Alebo?

Domov
Zdieľať
Diskusia