Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2014, 20:39
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Návrat do Stredozeme pred vzostupom Saurona v perfektnej hre Middle-earth: Shadow of Mordor

TECH HRY PÁN PRSTEŇOV
Uložiť Uložené

Middle-earth: Shadow of Mordor hovorí príbeh z obdobia pred Sauronovým vzostupom. Dočkáme sa tak nevidených scenérií ako aj iného pohľadu na Mordor. Skvelé súboje, krásna grafika a vynikajúce RPG spracovanie zaručuje kopec zábavy.

Návrat do Stredozeme pred vzostupom Saurona v perfektnej hre Middle-earth: Shadow of Mordor

Kvalitných hier z prostredia Stredozeme, odkiaľ pochádzajú príbehy Hobbita, Pána Prsteňov či Silmarillionu (ktorého filmové spracovanie asi len tak skoro neuvidíme, ak vôbec), nedostávame. Nanešťastie sa nájdu výnimky a jednou z nich by mohla byť aj Middle-earth: Shadow of Mordor, kedy sa dostaneme do obdobia pred vzostupom Saurona. Uvidíme ale aj Gluma a o súboje núdza nebude. Hra vychádza dnes pre BIG V platforiem, teda PC, PS3, Xbox 360, PS4 a Xbox One. Väčšina herných webov hodnotí hru veľmi kvalitne a dnešný launch trailer vás možno len utvrdí v tom, že táto hra stojí za vyskúšanie.

Domov
Zdieľať
Diskusia