Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. septembra 2014, 20:02
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Animák Big Hero 6 ukazuje svoj potenciál v novom traileri. Dočkáme sa prekvapenia roka?

FILMY A SERIÁLY DISNEY+ MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po dlhšej dobe sa nám opäť hlási animák Big Hero 6 s trailerom plným zábavných a úžasných hrdinských momentov. Môžeme očakávať rozprávku roka?

Animák Big Hero 6 ukazuje svoj potenciál v novom traileri. Dočkáme sa prekvapenia roka?

How To Train Your Dragon 2 bol úžasný. Už rok pred premiérou sme tušili, že pôjde o rozprávku roka, lenže to by sa musel skryť Big Hero 6. Komiksový príbeh od Marvelu, ktorý si požičalo Disney a spracovalo ho do animáku, na nás od prvého traileru chrlí kopec zábavných videí či obrázkov. Najnovšie sme dostali vyše 2 a pol minúty väčšinou nových záberov na túto ambicióznu snímku. Príbeh robota Baymaxa a mladého chlapca Hiro Hamada bude o vzájomnom zbližovaní nielen ľudí, navyše sa dočkáme aj hrdinského zachraňovania sveta pred nebezpečným záporákom Yokaiom, ktorý vyzerá skutočne tak trochu nebezpečne. Až dnes sa dozvedáme, ako bol vlastne nesmierne zlatý a vtipný Baymax vytvorený. Postaral sa o to Hirov starší brat, ktorý je už po smrti. V kinách sa ho dočkáme až 22. januára 2015. Z (pre mňa) nepochopiteľných dôvodov sa tak premiéra posunie o dva a pol mesiaca po tej americkej. Dosť ale rečí, vychutnajte si trailer a dajte nám vedieť, čo si o Big Hero 6 myslíte. Skvele vyzerajúcemu animáku sa naplno venujeme aj na Filmkulte, tak nás neváhajte sledovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia