Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júla 2014, 11:33
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

PARTYNEXTDOOR s novým songom z pripravovaného albumu

HUDBA DRAKE
Uložiť Uložené

Label OVO sa po kratšej odmlke opäť hlási o slovo a rovno nás oboznamuje aj s novými releasmi. Popri niekoľkých songoch, ktoré za posledné obdobie vypustil von Drake len tak sa totiž už 22. júla

PARTYNEXTDOOR s novým songom z pripravovaného albumu

Label OVO sa po kratšej odmlke opäť hlási o slovo a rovno nás oboznamuje aj s novými releasmi. Popri niekoľkých songoch, ktoré za posledné obdobie vypustil von Drake len tak sa totiž už 22. júla dostane von aj debutový projekt od Majida Jordana menom A Place Like This a presne o týždeň neskôr dropne nový album aj PARTYNEXTDOOR. Ten tak ponesie názov PARTYNEXTDOOR TWO a to, že nepôjde len tak o nejaký projekt bez budúcnosti ti potvrdia aj dva songy, ktoré si môžeš počúvnuť nižšie. V obidvoch prípadoch ide o pre-order single z iTunes, z ktorých však vec Her Way už však kolovala pár dní internetom. Album TWO tak čakaj vonku už 29. júla.

Domov
Zdieľať
Diskusia