Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
27. júna 2014, 12:13
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Novým headlinerom Hip Hop Žije je Ace Hood

REFRESHER
Uložiť Uložené

Stratiť pár dní pred vystúpením headlinera celého festivalu nie je veru sranda, no organizátori Hip Hop Žije sa s tým dokázali vysporiadať asi najlepším spôsobom, a na noc zo soboty na

Novým headlinerom Hip Hop Žije je Ace Hood

Stratiť pár dní pred vystúpením headlinera celého festivalu nie je veru sranda, no organizátori Hip Hop Žije sa s tým dokázali vysporiadať asi najlepším spôsobom a na noc zo soboty na nedeľu tak po nečakanom incidente, ktorý sa stal DMX-ovi vybavili člena Khaledovej We the Best Music Group a zároveň aj časť Birdmanovho Cash Money Records, ktorým nie je nikto iný než Ace Hood. Ten tak prinesie hudbu zo svojho posledného albumu menom Trials & Tribulations no okrem neho určite nezabudne ani na množstvo bangerov, ktoré sa dostali na niektorý z jeho mixtapeov Starvation alebo Body Bag. To, že sa nejedná len o nejaký výmysel ti dosvedčí aj samotný Ace na video pozvánke nižšie. Podrobnosti ohľadom časov jednotlivých vystúpení interpretov čakaj na facebooku Hip Hop Žije.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia