Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. marca 2014, 21:01
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Captain America odhaľuje začiatok filmu a nový trailer

FILMY A SERIÁLY MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Captain America: The Winter Soldier sa už dokonale predstavil v traileroch, no tentokrát ukazuje prvé minúty a ešte lepšie, novšie zábery. Črtá sa nám prekvapenie roka?

Captain America odhaľuje začiatok filmu a nový trailer

Pravidelní návštevníci webu už určite vedia, že Marvel a jeho filmy mám jednoducho v láske. Captain America bol ale svojim filmovým spracovaním akýmsi malým sklamaním. Aspoň pre mňa. Dvojka ale vyzerá o pár levelov vyššie. Cap je úžasný aj bez superschopností, nepriateľov kosí jedna radosť a srší z neho odhodlanie nikdy sa nevzdať. U Black Widow sa bratia Russovi snažia zachytiť jej prednosti, keď vám záber na jej pozadie príde doslova smiešny a nútený, ale stál za to, so why not. Skvelé trailery vygradovali očakávania a tentokrát tu máme prvé tri minúty z filmu a nové zábery. Čo viac môžeme chcieť? Zdá sa, že tu máme kandidáta na prekvapenie roka, minimálne komiksového. Či sa to tak nakoniec stane, uvidíme 4. apríla.

Domov
Zdieľať
Diskusia