4. Svið
Krajina pôvodu: Island
Tento pokrm pochádza z Islandu. Za komplikovaným názvom sa skrýva varená kozia hlava. Podáva sa s rôznymi prílohami a konzumovať ju začali stovky rokov dozadu, keď si ľudia nemohli dovoliť plytvať jedlom.
3. Calskrove
Krajina pôvodu: Švédsko
Toto jedlo vzniklo vo Švédsku pre nerozhodných zákazníkov. Má byť riešením pre tých, ktorí si nevedia vybrať medzi burgerom a pizzou. Hlavnou ingredienciou je totiž pizza cesto, v ktorom je zabalený burger a hranolky.
2. Blodpalt
Krajina pôvodu: Laponsko (Fínsko)
Zo severu pochádza aj druhé najmenej chutné jedlo. Tentokrát z Fínska. Ide o pirôžky z ražnej alebo jačmennej múky. Poliate sú zvieracou krvou a niekedy sa plnia aj mäsom.
1. Blodplättar
Krajina pôvodu: Švédsko
Absolútne najnechutnejšie jedlo pochádza opäť zo severu. Je veľmi podobné tomu predošlému. V tomto prípade to však nie sú krvou poliate pirôžky, ale palacinky. Sú podávané na slano a pochádzajú zo Švédska.
Celkový rebríček má až 100 miest a umiestnili sa v ňom rovno tri české jedlá. Na 31. mieste skončila česká cesnaková polievka, na 64. maslová pomazánka a na 70. sa umiestnil Karlovarský suchár. Slovenské jedlá sa do výberu nedostali.