Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2013 o 18:49
Čas čítania 0:00
tlačová správa

Ďalšie mená na festivale Hip Hop žije 2013

REFRESHER
Uložiť Uložené

Áno priatelia, čítate správne, line up spomínaného festivalu bude opäť obohatený o ďalšie mená, tento krát to nebudú MC’s, ale DJ’s. Ku kvalitnému open airu patrí aj afterpárty stage, resp. stan, ktorý bude fungovať do skorých ranných hodín. Na tomto stag

Ďalšie mená na festivale Hip Hop žije 2013

Áno priatelia, čítate správne, line up spomínaného festivalu bude opäť obohatený o ďalšie mená, tento krát to nebudú MC’s, ale DJ’s. Ku kvalitnému open airu patrí aj afterpárty stage, resp. stan, ktorý bude fungovať do skorých ranných hodín. Na tomto stagei zahrá crème de la crème českých a slovenských djov plus jedno meno z Nemecka, ktoré je v našich zemepisných šírkach veľmi známe a obľúbené.

Sú nimi Mad Skill, Viktor Hazard, Kwe, Grimaso, Billy Hollywood, Jazzy, Spank, Metys, Miko, Sven ,Roman Zámožný, Yanko Kral, Lipi, Lkama, Junior, Spin a Selecta Cifiman.

Organizátori plánujú viacero stageov a taktiež by chceli program osviežiť aj o iné hudobné žánre ako napr. reggae, dub step, drum’n’bass, trap a mnoho ďalších, ale bližšie info dosťaneme až v nasledovných týždňoch. Taktiež je už spustený web www.hiphopzije.sk, kde nájdete všetky dôležité informácie k pripravovanému festivalu.

Usporiadatelia by sa chceli ešte touto formou odvďačiť a zároveň revanžovať ľuďom za vysoký záujem o vstupenky. Prvých 1000 lístkov sa predalo za rekordne rýchlu dobu, preto sa rozhodli, že ďalších 250 lístkov dáva opäť za zvýhodnenú cenu 15 euro. Ak ešte nemáš zakúpený vstup na Hip Hop Žije festival 2013, tak to môžeš zmeniť tu.

Ďalšie mená na festivale Hip Hop žije 2013
Domov
Zdieľať
Diskusia