Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
dnes 24. októbra 2024 o 20:18
Čas čítania 0:51
Radoslava Juračková

O smrti Liama Payna vyjde dokument. Fanúšikovia ho považujú za neúctivý a tvorcov obviňujú, že chcú na tragédii zarobiť

OSOBNOSTI NEHODY A ÚMRTIA SPEVÁCI A SPEVÁČKY ÚMRTIA ZNÁMYCH OSOBNOSTÍ
Uložiť Uložené

Dokument má mapovať jeho posledné dni a okolnosti, ktoré predchádzali tragickému úmrtiu.

Na streamovaciu platformu Hulu prichádza dokument, ktorý mapuje smrť Liama Payna a všetko, čo jej predchádzalo. Program sa volá „Liam Payne's Final Days” (Posledné dni Liama Payna). Fanúšikovia speváka sú z kroku zhrození a považujú to za neúctivé.

Prvá epizóda s názvom „Impact x Nightline” vyjde už tento štvrtok. Ako približuje obsah portál Variety, v dokumente o spevákovi porozprávajú viacerí jeho blízki. Objaví sa v ňom napríklad Mary Byrne, ktorá v X-Factor súťažila v rovnakom čase ako Payne a spoznala ho ešte v začiatkoch kariéry. Diváci si v ňom budú môcť vypočuť aj názor odborníkov, vyjadrí sa totiž psychológ či novinári z ABC News, ktorí sa prípadu venovali.

Dokument o jeho smrti vychádza ešte pred pohrebom

Opis nového dokumentu naznačuje, že sa v ňom diváci podrobne dozvedia, čo sa v osudné dni stalo. „Drogy, zničená hotelová izba a smrteľný pád: Ako zomrel Liam Payne z One Direction. Náhla smrť speváka z chlapčenskej skupiny vyvolala otázky o temnej stránke slávy. Ako sa stalo, že tak žiarivá hviezda 31-ročného speváka mohla tak rýchlo vyhasnúť?” popisujú tvorcovia snímku.

Odporúčané
Samo Tomeček o pilotovaní: Počas jedného letu som sa takmer zabil. Odvtedy viac premýšľam nad tým, čo tu po sebe zanechám Samo Tomeček o pilotovaní: Počas jedného letu som sa takmer zabil. Odvtedy viac premýšľam nad tým, čo tu po sebe zanechám 1. septembra 2024 o 9:30

Fanúšikovia speváka však dokument neocenili a kritizujú ho. Nepáči sa im, že prišiel tak krátko po jeho smrti. Umelec totiž ešte nie je ani pochovaný. Používatelia sociálnych sietí sú voči tvorcom kritickí a myslia si, že chcú na tragickej smrti Payna zarobiť.

Späť
Zdieľať
Diskusia