Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Robel.
dnes 22. októbra 2024 o 12:00
Čas čítania 1:43
Sponzorovaný obsah

Robel - príbeh, ktorý píše popredná slovenská firma

MÓDA ZDRAVIE
Uložiť Uložené

Ak hľadáš kvalitné topánky, firma Robel je to správne miesto.

Nielen v zahraničí, ale aj na Slovensku pôsobí nespočetné množstvo výrobcov, dodávateľov a predajcov obuvi na trhu. Máloktorí z nich však svoju pozornosť venuje kvalite v súlade s cenovou dostupnosťou tak, aby obuv a iné módne doplnky z danej ponuky neplnili výhradne estetický účel, ale aby so sebou predovšetkým prinášali množstvo zdravotných výhod a pohodlie.

Zaujímavosti o značke

Drvivá väčšina Slovákov a Sloveniek iste čo-to z histórie Robel-u už dávno vie, preto sme sa rozhodli naozaj krátko a stručne poukázať na TOP zaujímavostí, ktorými sa táto firma hrdo pýši. 

Robel
Zdroj: Robel

Samozrejme, nároky zákazníkov sa časom postupne zvyšovali, preto dnes Robel ponúka výhradne vysokokvalitné, nadčasové produkty len od tých najlepších a najznámejších značiek!

Jednou z nových značiek, ktoré spadajú pod Robel je ETIMEE, ktorá spája eleganciu a noblesu svetových značiek. Obuv ETIMEE je však zároveň jednou z mála, ktorá dbá o váš každodenný komfort, pričom značka ETIMEE verí, že skutočná ženskosť pramení v podnikaní správnych krokov - práve k tomu potrebujete obuv, ktorá nesklame, práve naopak! Podporte svoje kroky k lepšiemu - s vhodnou obuvou to pôjde hladšie.

V predajniach, ale ani v online priestore Robel sa nestratíte!

Webová stránka robel.sk má nielenže dokonale usporiadané kategórie či bohatý sortiment najznámejších značiek, ale aj najčastejšie otázky, rôzne zaujímavosti a blog vrátane všetkých potrebných kontaktných údajov pre čo najjednoduchšiu komunikáciu s obchodným oddelením.

Odporúčané
Odborníci odhalia skryté problémy detského zraku. Štartuje 8. ročník programu „Zdravé oči už v škôlke“ Odborníci odhalia skryté problémy detského zraku. Štartuje 8. ročník programu „Zdravé oči už v škôlke“ 21. októbra 2024 o 16:00

Predajne Robel sú nielen sortimentom, ale predovšetkým dizajnom navrhnuté pre čo najútulnejší dojem z nakupovania. Vyzujte si topánky a cíťte sa ako doma! Samozrejme, bosí odtiaľ rozhodne neodídete.

Robel si zároveň veľmi potrpí na profesionálny, ústretový a maximálne ochotný prístup. Odborne vyškolený personál je tak pripravený čeliť akýmkoľvek vašim otázkam a požiadavkám. Celý tím Robel sa tak snaží zákazníkovi nielen pomôcť, ale ho aj usmerniť či odborne mu poradiť.

Vedeli ste, že?

Firma Robel je otvorená aj voči samotným návštevám svojich prevádzok? Ide o viac-menej neštandardný postup, kedy tým daná firma zvyšuje nielen dôveryhodnosť, ale aj obľúbenosť na trhu. Vďaka tomu si môžete kedykoľvek rezervovať akýkoľvek tovar vo vami vybranej predajni, a to úplne zadarmo? Maximálny počet rezervovaných produktov však nesmie prekročiť 5 položiek.

Rezerváciou sa taktiež rozumie možnosť tovar vyskúšať, kde v prípade potreby ho tak nie je nutné kúpiť - rezervácia je teda bez akýchkoľvek viazaností a záväzkov.

Spokojnosť na prvom mieste

Na základe vysokej spokojnosti a vernosti zákazníkov sa firma rozhodla svojím spôsobom expandovať aj na zahraničný trh, a to tak, že svoj jedinečný e-shop ponúkla na dosah aj zahraničným milovníkom a milovníčkam kvalitnej obuvi.

Odporúčané
Ako ovplyvňuje dlhé pozeranie na obrazovku zrak mladých ľudí? Ako ovplyvňuje dlhé pozeranie na obrazovku zrak mladých ľudí? 10. októbra 2024 o 10:00

K tomu využíva práve webovú stránku robel.shoes, kde si môžete z pohodlia domova, jednoducho a rýchlo objednať aj v rámci Českej republiky či dokonca Maďarska, Rumunska, ale aj Rakúska.

Domov
Zdieľať
Diskusia