Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
včera 20. septembra 2024 o 12:11
Čas čítania 0:35
Radoslava Juračková

Nora Kabrheľová bude mať vlastnú šou o varení. Do Bez Servítky vraj už nikdy nepôjde

OSOBNOSTI INFLUENCERI REALITY ŠOU
Uložiť Uložené

V obľúbenej reality šou sa ukázala už niekoľkokrát. Minulý týždeň to už bolo pravdepodobne naposledy.

Norinu novú šou budeš môcť sledovať na platforme Hero Hero. Prvé video by malo pribudnúť už dnes. Pred niekoľkými dňami kontroverzná podnikateľka oznámila na Instagrame, že ju už viac neuvidíme v jojkárskej šou Bez Servítky. Svojim sledovateľom sa prihovorila prostredníctvom jej ikonického psíka Šariky.

„Veď ty to vieš a povedz, že už nepôjdem do Servítky. Mamička to už zakázala. Nie, už tam nebudeme chodiť, môžeme na to kak*ť! Už budeme iba doma, však Šarinka?,“ povedala vo videu. V relácii účinkovala viackrát a stala sa jej neoddeliteľnou súčasťou. Niektorým fanúšikom šou bolo jej účinkovanie sympatické, iným nie. 

Neskôr v príbehoch na Instagrame oznámila, že rozbieha vlastnú šou. „V piatok začíname. Prvé video na HeroHero,“ oznámila Norika. Na platforme ju nájdeš pod menom Nora Kabrheľová a jej obsah si budeš môcť kúpiť za 8 eur mesačne. Podľa slov podnikateľky sa v prvom videu budeš môcť inšpirovať jej receptom na segedínsky guláš. 

Domov
Zdieľať
Diskusia