Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
včera 18. septembra 2024 o 13:48
Čas čítania 0:51
Radoslava Juračková

Krásne gesto Eda Sheerana: Zahral na želanie náhodnej bežkyni, ktorá ho zastihla pri natáčaní klipu v loďke

OSOBNOSTI ED SHEERAN POSITIVE VIBES SPEVÁCI A SPEVÁČKY
Uložiť Uložené

Spevákovi sa napokon vďaka Instagramu podarilo bežkyňu nájsť.

Ed Sheeran natáčal na loďke v Londýne nový videoklip. Popri brehu bežala mladá žena, ktorá na jeho gesto zrejme do smrti nezabudne. Spýtal sa jej, či jej môže zahrať nejakú pesničku na želanie. Bežkyňa si bez váhania vybrala Tenerife Sea, ktorú jej známy spevák s úsmevom začal spievať.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ed Sheeran (@teddysphotos)

Mladá žena v momente vytiahla telefón a celé súkromné vystúpenie si nahrávala. Ed na svojom Instagrame zverejnil video z perspektívy kameramana tiež a ľudí vyzval, aby identifikovali slečnu, ktorej spieval. „Natáčal som dnes video na kanáli a zahral som na želanie. Ak niekto pozná bežkyňu, dajte mi vedieť, aby sme mali jej POV,“ napísal. Chcel vidieť video aj z jej pohľadu.

Ľudí Edovo video dojalo a v komentároch píšu, že spravil krásne gesto. „Toto je moje znamenie, aby som začala behať,“ vtipne okomentovala používateľka Instagramu.

Netrvalo pritom dlho, kým sa bežkyňa našla. Pod príspevkom komentovala „TO SOM JA!“, následne na čo začali ľudia označovať Eda, aby si ženu všimol. Zdá sa, že celá pátracia misia po bežkyni skončila úspešne, keďže autor Edovho príspevku komentár označil v komentárovej sekcii. V priebehu 18 hodín získal komentár viac ako 88-tisíc lajkov.

Instagram
Zdroj: Instagram

A takto vyzeral súkromný Edov koncert z perspektívy bežkyne:

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Joan Lin (@cjoanlin.sheerio.usa)

Domov
Zdieľať
Diskusia