Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. septembra 2024 o 12:18
Čas čítania 0:41
Radoslava Juračková

Nakrúcanie ďalšej série Bridgertonu je v plnom prúde. Pribudnú nové postavy, ktoré zamiešajú karty vo vzťahoch

FILMY A SERIÁLY BRIDGERTON NETFLIX
Uložiť Uložené

Jedna z nich bude bojovať o srdce Benedikta Bridgertona. Ten však upriami pozornosť inde.

V máji tohto roka vyšla na Netflixe tretia séria dobového seriálu Bridgerton. Seriál patrí na platforme medzi najobľúbenejšie a tvorcovia prezradili, že už pracujú na ďalšom pokračovaní. Natáča sa v Shepperton Studios a bude mať 8 dielov.

Dej sa bude točiť okolo inej postavy ako v predošlej sérii. Ako píše portál Variety, pozornosť sa upriami na Benedikta Bridgertona, ktorý bude mať problémy v láske. Do života mu má vstúpiť Lady in Silver, ktorá zamieša kartami. Stvárni ju herečka Yerin Ha.

Tak ako v tretej sérii, aj v ďalšom pokračovaní do deja vstúpia nové postavy. Herečky Michelle Mao, Katie Leung a Isabella Wei stvárnia nové zaujímavé charaktery. Netflix v krátkosti opísal, čo od nich môžu diváci čakať. Postavy budú rodinne prepojené a Katie Leung si zahrá Lady Aramintu Gun, ktorá je mamou dvoch dcér.

Jej cieľom je vydať aspoň jednu z nich. Rosamund Li je staršia a obľúbenejšia. Zapáči sa jej Benedick Bridgerton a bude sa usilovať o jeho pozornosť. Mladšia Posy je skôr detinská a od svojej matky nedostáva toľko pozornosti ako Rosamund.

Domov
Zdieľať
Diskusia