Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. septembra 2024 o 8:52
Čas čítania 0:50
TASR

Rapera Diddyho zadržali agenti FBI. Má na krku vážne obvinenia zo sexuálneho násilia od viacerých žien

OSOBNOSTI RAP RAPOVÁ SCÉNA VÄZENIE
Uložiť Uložené

Prednedávnom dokonca uniklo video, kde Diddy fyzicky napadol svoju bývalú partnerku.

Amerického rapera Seana „Diddyho“ Combsa, ktorý čelí sérii obvinení zo sexuálneho násilia, zadržali v pondelok v New Yorku. Oznámila to federálna prokuratúra, podľa ktorej žalobu zverejnia pravdepodobne v utorok. TASR o tom informuje na základe agentúr AP a DPA a televízie NBC News.


Combsa podľa správ zadržali federálni agenti večer miestneho času v hoteli Park Hyatt. Jeho právnik sa vo vyhlásení sťažoval na „nespravodlivé“ stíhanie svojho klienta s tým, že Combs spolupracuje s úradmi a minulý týždeň prišiel dobrovoľne do New Yorku vzhľadom na očakávanie, že tam voči nemu vznesú obžalobu.


Právnik Marc Agnifilo označil 54-ročného hiphopového magnáta za nevinného muža, ktorý sa teší na očistenie svojho mena pred súdom. Combs je podľa neho „milujúcim rodinným mužom“ a človekom s chybami, nie však zločincom.


Na Combsa podalo od minulého roka viacero žien občianskoprávne žaloby, v ktorých ho obviňujú zo znásilnenia a zneužívania. V marci sa objavili správy o raziách v jeho domoch v Los Angeles a Miami. V máji zverejnila televízia CNN video údajne zachytávajúce, ako v roku 2016 napáda v hoteli svoju vtedajšiu priateľku Cassie Venturovú.

Odporúčané
REFRESHNI SI PLAYLIST: Smack na rave párty, album od Nik Tenda aj The Weeknd s videoklipom natočeným na nový iPhone REFRESHNI SI PLAYLIST: Smack na rave párty, album od Nik Tenda aj The Weeknd s videoklipom natočeným na nový iPhone 13. septembra 2024 o 12:00

Raper následne verejne požiadal o odpustenie. Speváčka Venturová vlani obvinila Combsa okrem iného zo sexuálneho zneužívania, znásilnenia, zastrašovania a fyzického násilia počas ich dlhoročného vzťahu. Žaloba sa skončila mimosúdnym vyrovnaním. Combs obvinenia odmietol.

Domov
Zdieľať
Diskusia