Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2024 o 10:10
Čas čítania 1:14
Karolína Uličná

Unikla zmluva, podľa ktorej je vzťah Taylor Swift a Travisa Kelceho podvod. Píše sa v nej presný dátum rozchodu

ZAUJÍMAVOSTI NFL ROZVODY A ROZCHODY TAYLOR SWIFT VZŤAHY
Uložiť Uložené

Zmluvu údajne vytvorila PR spoločnosť, ktorá zastupuje frajera Taylor. Rozísť by sa mali už tento mesiac.

Romantický vzťah medzi speváčkou Taylor Swift a NFL hráčom Travisom Kelcem možno nie je až taký ideálny, ako sa na prvý pohľad zdá. Na verejnosť sa totižto dostal dokument, ktorý vyvolal špekulácie o tom, či netvoria pár iba za marketingovým účelom.

Ako uvádza Daily Mail, podľa všetkého zmluvu o ich vzťahu vytvorila firma Full Scope, ktorá zastupuje Travisa Kelceho, so sídlom v Los Angeles. Píše sa v nej o rozchode a uvádzajú, že dátum oznámenia je 28. september.

Odporúčané
Taylor Swift randí s NFL hráčom: Ihneď mu pribudlo pol milióna followerov. Toto je love story ženy, ktorá vytiahla ekonomiku USA  Taylor Swift randí s NFL hráčom: Ihneď mu pribudlo pol milióna followerov. Toto je love story ženy, ktorá vytiahla ekonomiku USA 28. septembra 2023 o 15:30

Do detailov vymyslený dôvod rozchodu

Ako argument pripravovaného rozchodu uviedli ich kariéru. Neskôr tiež informujú, že oznámenie sa zameria na osobný rast Travisa a že rozchod považuje za prirodzenú súčasť života. Chcú tým zdôrazniť jeho oddanosť kariére a pokračujúce úspechy v športe. Plánujú to poslať aj hlavným médiám s tlačovou správou, aby zabezpečili širšie pokrytie.

Uvádzajú, čo by sa vo verejnom vyhlásení o rozchode malo nachádzať: „Travis a Taylor sa po dôkladnom zvážení rozhodli rozísť. Obaja si vážia a rešpektujú osobný život a oceňujú váš rešpekt k súkromiu počas tohto obdobia.“

@laurenisgossip

Taylor Swift & Travis Kelce ALLEGED break up plan from full scope PR….im calling FAKE

♬ original sound - Lauren is Gossip | Pop Culture

Vraj ide o falošnú zmluvu

PR spoločnosti Full Scope sa voči tomuto dokumentu ohradilo. „Dokument je falošný a nebol vytvorený, vydaný ani autorizovaný touto agentúrou. Zapojili sme náš právny tím, aby začal konanie proti jednotlivcom alebo subjektom pre nezákonné falšovanie dokumentov,“ povedal hovorca spoločnosti. 

Odporúčané
Týždeň som všetkým tykala: Hanbu cítim dodnes. Niektorí si tykanie ani nevšimli, veterinárka po mne sipela (Reportáž) Týždeň som všetkým tykala: Hanbu cítim dodnes. Niektorí si tykanie ani nevšimli, veterinárka po mne sipela (Reportáž) 15. septembra 2024 o 12:30

Tím speváčky sa k tomuto ešte nevyjadril. Jeden z agentov 34-ročného športovca priznal, že falošné vzťahy medzi známymi osobnosťami sú bežná taktika využívaná na propagáciu filmov alebo hudobných albumov.

Tieto „fakeové vzťahy“ podľa jeho slov „pomáhajú predať ten humbuk, či už ide o koncert, album alebo prinútiť ľudí, aby šli na film“. Túto zmluvu však označili za podvod. Pár je spolu rok a Taylor pravidelne navštevuje jeho zápasy a Travis zase chodí na jej koncerty.

Domov
Zdieľať
Diskusia