Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2024 o 9:21
Čas čítania 0:35
Karolína Uličná

„Prišiel na vozíku, odišiel po svojich.“ Festival Uprising medzi stratami a nálezmi objavil aj invalidný vozík

HUDBA FESTIVALY KONCERTY UPRISING FESTIVAL
Uložiť Uložené

Okrem dokladov, telefónov, peňaženiek, ruksakov či spacákov sa našiel aj jeden bizarný nález.

Letnú festivalovú sezónu ukončil Uprising na bratislavských Zlatých Pieskoch. Za 16 rokov sa stal neoddeliteľnou súčasťou leta a ako zvyčajne, aj tento rok sa konal v záverečný augustový víkend.

Odporúčané
Lucia za Uprising minula dokopy 800 €, Claudio z Talianska ocenil našu cigánsku. Za čo účastníci utratili tento rok najviac? Lucia za Uprising minula dokopy 800 €, Claudio z Talianska ocenil našu cigánsku. Za čo účastníci utratili tento rok najviac? 1. septembra 2024 o 11:00

Festival po ukončení a uprataní areálu zverejnil na Facebooku status so stratami a nálezmi. Okrem dokladov, telefónov, peňaženiek, ruksakov, spacákov a kľúčov však Uprising zverejnil ešte jeden neobyčajný nález. 

Niekto si na festivale totižto zabudol zobrať so sebou domov invalidný vozík. „Ak ešte vôbec vozík potrebuješ, príď si poň dnes alebo zajtra...” píše festival v poste. Fotku prezdieľala aj satiristická stránka Zomri, kde si z tohto bizáru robia srandu aj v komentároch: „Už to asi definitívne nerozchodil.” Komentujúci polemizujú o tom, že návštevník možno chcel získať iba ZŤP lístok a vozík skutočne nepotreboval.

Festival okrem iného zverejnil aj dátum ďalšieho ročníka, ktorý sa bude konať 29. a 30. augusta 2025. Dostupná je už aj prvá vlna zlacnených vstupeniek.

Domov
Zdieľať
Diskusia