Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. augusta 2024 o 17:12
Čas čítania 1:19
Richard Balog

Separ si kúpil hodinky, ktoré nosí aj Ronaldo či Jay-Z. Oranžový model v hodnote 30-tisíc eur zladil s jeho Lamborghini

Separ si kúpil hodinky, ktoré nosí aj Ronaldo či Jay-Z. Oranžový model v hodnote 30-tisíc eur zladil s jeho Lamborghini
Zdroj: Instagram/@separ__dms, Katarína Hoffman Šlesárová
MÓDA HODINKY SEPAR
Uložiť Uložené

Najpočúvanejší slovenský interpret na Spotify si urobil radosť počas dovolenky na Mykonose. Kúpil si luxusné hodinky Jacob & Co.

Separ patrí dlhé roky medzi absolútnu elitu na domácej hudobnej scéne a okrem toho je veľmi úspešný aj v podnikaní. Plody svojej práce si užíva pravidelne a vo veľkom štýle, a to či už vďaka nákupom luxusného oblečenia, šperkov, áut či nehnuteľností.

Najnovšie si urobil radosť počas dovolenky na Mykonose, keď svoju zbierku doplnil o limitovaný model hodiniek od značky Jacob & Co., ktorú majú v obľube mnohí úspešní športovci či umelci, vrátane mien ako Cristiano Ronaldo, Jay-Z alebo Drake. 

Ak ťa zaujímajú články o trendoch, teniskách, outfitoch alebo inšpiratívnych ľuďoch, ktorí vynikajú v odevnom priemysle, umení a kultúre, staň sa členom klubu REFRESHER+ a získaš prístup bez obmedzení k celému obsahu na webe.
Odporúčané
Vybrali sme TOP 10 hranatých hodiniek od prémiových značiek. Atraktívne modely Hermès či Cartier kúpiš aj za férové ceny Vybrali sme TOP 10 hranatých hodiniek od prémiových značiek. Atraktívne modely Hermès či Cartier kúpiš aj za férové ceny 21. augusta 2024 o 11:00
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa SEPAR (@separ__dms)

Člen skupiny DMS si v jednom z klenotníctiev na populárnom ostrove vybral limitovaný model hodiniek Jacob & Co. Epic X V2 s veľkým, 44-milimetrovým ciferníkom v oranžovo-čiernom vyhotovení za cenu na úrovni 30 000 eur, podľa online obchodu MR PORTER. Cenu, za ktorú ich kúpil raper, nepoznáme. 

Značku Jacob & Co. založil jeden z najznámejších klenotníkov Jacob Arabo, ktorý navrhol aj tento kúsok v extravagantnom dizajne s rezervou chodu 48 hodín. 

Skeletová línia Epic X je na trhu od roku 2015 a svoj názov prevzala z tvaru svojich ušiek. Model odhaľuje zložité pracovné súčasti ručne naťahovaného strojčeka kalibru JCAM45. Pekný kontrast zabezpečuje perforovaný oranžový remienok z gumy. Všetky detaily nájdeš na oficiálnej stránke vyhľadávanej hodinárskej spoločnosti. 

Raper, ktorý budúci rok plánuje vypredať futbalový štadión Tehelné pole, si nevybral tento model náhodou. Bude totiž dokonale ladiť s autom Lamborghini Gallardo LP560-4 Spyder v oranžovom vyhotovení, ktoré si objednal pred niekoľkými týždňami. Jeho cena môže byť aj 170 000 eur v závislosti od množstva faktorov, ako odhadol známy automobilový bloger Martin Mičuda v článku.

Odporúčané
TOP 10 luxusných švajčiarskych hodiniek z druhej ruky. Značky Rolex či Hublot môžeš mať aj bez toho, aby si predal obličku TOP 10 luxusných švajčiarskych hodiniek z druhej ruky. Značky Rolex či Hublot môžeš mať aj bez toho, aby si predal obličku 23. apríla 2024 o 11:00

Separ vlastní okrem tohto atraktívneho modelu Jacob & Co. Epic X V2 aj ďalšie luxusné hodinky od švajčiarskej spoločnosti Rolex, ktoré sú pokryté drahými kameňmi a s radosťou by sme ich privítali vo svojej zbierke.

Domov
Zdieľať
Diskusia