Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. augusta 2024 o 14:02
Čas čítania 0:39
Ella Petrová

Unikli fotografie očakávaného iPhonu 16 Pro. Na verejnosť sa dostala aj časť balenia, čo prezradilo ďalšie detaily

TECH IOS APLIKÁCIE IPHONE TECHNOLOGICKÉ NOVINKY
Uložiť Uložené

Uniknuté informácie odhaľujú, ako budú vyzerať nové telefóny a aké novinky prinesú.

Ukázalo sa, že očakávaný 16. rad iPhonov sa bude vyrábať nielen v Číne, ale aj v Indii. Spoločnosť Apple totiž začala na krabiciach nových iPhonov používať pečať, na ktorej je stále uvedené „Designed by Apple in California", ale po novom tam pridali aj „Assembled in India".

Informovala o tom webová stránka Flying Around the World with Apple.

Spoločnosť tým apeluje na potrebu fungovať vo viacerých krajinách, keďže počas pandémie covidu bolo zatvorených mnoho čínskych tovární a Apple chce predísť akýmkoľvek problémom, ktoré by mohli v budúcnosti ohroziť ich výrobu. Na kvalite to nič nemení a Apple stále dodržiava prísne normy.

Novej generácie iPhonov by sme sa mali dočkať už v septembri. Pri kúpe si budeš môcť vybrať z viacerých farebných variantov. K dispozícii budú klasiky – biela, čierna a strieborná. Novinkou je bronzový variant, mnohými označovaný ako hnedý. Leak dizajnov a farebných variantov štyroch modelov iPhonu 16 Pro zverejnil známy a dlhoročný Apple leaker Sonny Dickson, píše Forbes.

Domov
Zdieľať
Diskusia