Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
12. augusta 2024 o 19:28
Čas čítania 0:36
Ella Petrová

Zverejnili prvý teaser na film Ľadové kráľovstvo 3. Pokračovania animovaného megahitu sa tak skoro nedočkáme

Zverejnili prvý teaser na film Ľadové kráľovstvo 3. Pokračovania animovaného megahitu sa tak skoro nedočkáme
FILMY A SERIÁLY DISNEY+ FROZEN WALT DISNEY
Uložiť Uložené

Na tretí diel obľúbeného animovaného muzikálu sa môžeš tešiť v roku 2027.

Kreatívna riaditeľka spoločnosti Disney, Jennifer Lee odhalila koncept tretieho dielu, na ktorom je Elsa na bielom koni a Anna na hnedom jeleňovi. Za vizuálom stojí výtvarníčka Britney Lee.


Ľadové kráľovstvo získalo Oscara za najlepší celovečerný animovaný film. Jennifer Lee ho napísala a režírovala spolu s Chrisom Buckom a oba diely sa odohrávajú vo fiktívnom kráľovstve Arendelle. Oscara získala aj titulná pieseň filmu Let It Go.

Prvý film mal premiéru ešte v roku 2013 a bol inšpirovaný klasickou rozprávkou Hansa Christiana Andersena - Snehová kráľovná. Po uvedení do kín zarobil neuveriteľných 1,28 miliardy dolárov (1,17 mld. €) a stal sa piatym najziskovejším filmom v histórii. V súčasnosti je na 22. mieste.

Druhý diel vyšiel o šesť rokov neskôr a prekonal pôvodný film, keď sa mu podarilo zarobiť 1,45 miliardy dolárov (1,32 mld. €). V súčasnosti je to 14. najvýnosnejší film na svete.

Domov
Zdieľať
Diskusia