Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. augusta 2024 o 12:00
Čas čítania 0:46
refresher team

PRIESKUM: Ako si na tom s bývaním? Vyplň 3-minútový dotazník a získaj ponuku nehnuteľností na mieru

PRIESKUM: Ako si na tom s bývaním? Vyplň 3-minútový dotazník a získaj ponuku nehnuteľností na mieru
Zdroj: Pexels / Vish Pix
ZAUJÍMAVOSTI NEHNUTEĽNOSTI
Uložiť Uložené

Hľadanie nového bývania môže byť náročný proces. Povedz nám, aké máš preferencie a my ti pošleme prehľad nehnuteľností, ktoré by ťa mohli zaujímať.

Záujem o hypotéky podľa odborníkov mierne narastá a realitný trh opäť ožíva. Vysoké úrokové sadzby a ceny nehnuteľností kompenzuje rýchlejší nárast nominálnej mzdy. Inak povedané, niektorí záujemcovia sa už zmierili s výškou úrokových sadzieb a kúpu nehnuteľnosti prestali odkladať.

Cena za meter štvorcový sa na Slovensku vyšplhala na 3 107 eur. Ak si chceš kúpiť vlastný byt s výmerou 70 m², budeš potrebovať v priemere 12,7 hrubých ročných platov. Z 18 skúmaných krajín je na tom najhoršie Česká republika, kde obyvatelia potrebujú až 13,3 hrubých ročných platov. Naopak, najdostupnejšie bývanie je v Dánsku a Nórsku.

Ako si na tom s bývaním ty? Súhlasíš, že nájmy a ceny úverov sú vzhľadom na priemernú výšku platu stále príliš vysoké? Ak patríš medzi tých, ktorí túžia po vlastnom bývaní, ale kvôli situácii na realitnom trhu máš slzy na krajíčku, možno oceníš našu pomoc. Vyplň 3-minútový dotazník a povedz nám, aké máš preferencie – my ti do tvojej e-mailovej schránky pošleme aktuálny prehľad nehnuteľností, ktorý by ti mohol vyhovovať. Ktovie, možno medzi nimi nájdeš ponuku, ktorá ťa nielen očarí, ale poteší aj tvoj rozpočet.

Dotazník môžeš vyplniť priamo na konci článku alebo kliknutím na modré tlačidlo nižšie.

Vyplň dotazník

Domov
Zdieľať
Diskusia