Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Queens. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
6. augusta 2024 o 11:00
Čas čítania 3:57
Richard Balog

Vybrali sme TOP vypredajové tenisky, ktoré si musíš uchmatnúť. Ušetríš desiatky eur

Vybrali sme TOP vypredajové tenisky, ktoré si musíš uchmatnúť. Ušetríš desiatky eur
Zdroj: Queens
MÓDA NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK QUEENS
Uložiť Uložené

Ktorý model s podpisom značiek Adidas, Asics, Nike alebo Filling Pieces skončí v tvojej zbierke?

Letné výpredaje sú v plnom prúde, a ak plánuješ nákup nového páru tenisiek, potom si na správnom mieste. 

V spolupráci s online obchodom Queens sme zostavili výber TOP zlacnených modelov, ktoré využiješ v priebehu celého roku 2024. Na svoje si prídu muži aj ženy. Medzi odporúčaniami nie sú len kultové siluety s logom Adidas Originals, Puma či Nike, ale tiež vyhľadávané fresh štýly z dielní Asics, Vans alebo Filling Pieces.

Pozri si celú ponuku obuvi, oblečenia a doplnkov v online obchode Queens
Ceny a dostupnosť produktov sú aktuálne v čase písania článku. S odstupom času sa môže meniť. 
Ak hľadáš limitované tenisky, dizajnérske oblečenie či doplnky, ktoré sú vypredané v klasických online obchodoch, skontroluj REFRESHER Market. Na jednom mieste nájdeš najvýhodnejšie ponuky od overených predajcov.
Odporúčané
TOP letná obuv s cenou do 130 eur. Objav fresh šľapky, novinku od Rihanny aj vintage siluety z dielní Adidas Originals a Nike TOP letná obuv s cenou do 130 eur. Objav fresh šľapky, novinku od Rihanny aj vintage siluety z dielní Adidas Originals a Nike 31. júla 2024 o 10:00

Vans Authentic Stackform W 101 €  36,49 €

V najväčšej zľave sú tenisky Vans Authentic Stackform v ženských veľkostiach, ktoré kúpiš za menej ako 40 eur vrátane doručenia. 

Ide o upravenú verziu štýlu Vans Authentic, ktorá ponúka vyššiu platformu, čo ocenia najmä nižšie ženy. Naše srdcia si získal aj zvršok z denimu v svetlomodrom vyhotovení, ktorý dizajnéri doplnili o veľmi atraktívny dekoratívny vzor.

Vans Authentic Stackform W
Zdroj: Queens

Puma Palermo 90 €  58,49 €

Vedenie spoločnosti Puma reaguje na celosvetový úspech legendárnych tenisiek Adidas Originals Samba vlastným vintage modelom, ktorý v 80. rokoch nechýbal na žiadnom futbalovom štadióne a vo svojej zbierke ich mal napríklad aj Diego Armando Maradona. 

Rovnako ako pôvodná verzia siluety Puma Palermo, aj aktualizovaná verzia nesie podpisový štítok značky na zvršku, konštrukciu v tvare písmena T a klasickú gumovú podrážku. Obuv má kožený základ so semišovými prekrytiami a dostupné sú vďaka zľave za 60 eur. 

Puma Palermo
Zdroj: Queens

Nike Phoenix Waffle 99,99 €  60,49 €

Príjemnú vintage atmosféru majú aj tenisky s podpisom Nike. Dizajn modelu Phoenix Waffle vychádza z skorej éry rekreačného behu v období 70. rokov, čo boli aj začiatky spoločnosti Nike.

Silueta vychádza z originálnych dizajnov obuvi s podpisom Blue Ribbon Sports (pôvodný názov Nike, pozn. redakcie), avšak využíva technologický pokrok súčasnosti, vďaka čomu ju budeš milovať. Vďaka zľave vo výške 40 % ich kúpiš za 60 eur. 

Nike Phoenix Waffle W
Zdroj: Queens

Asics Gel-1130 100 €  70,49 €

Leto ešte nekončí a tieto svieže bežecké tenisky Asics Gel-1130 v bielo-zelenej schéme s priedušným látkovým zvrškom a koženými prekrytiami budú ozdobou tvojich každodenných outfitov. 

Tento nadčasový modelový rad vzdáva hold sérii GEL-1000 a vyznačuje sa podobnou estetikou, ako má typ Asics GEL-Kayano 14. Tenisky spájajú tradičné materiály s panelmi zo syntetickej kože, aby čo najvernejšie zapadli do modernej estetiky. Vďaka patentovanému odpruženiu Gel budú tvoje nohy v maximálnom pohodlí aj pri celodennom nosení. Cena je na úrovni 70 eur. 

Asics Gel-1130
Zdroj: Queens

Adidas Originals Response CL W 120 €  84,49 €

V ponuke online obchodu Queens nájdeš aj jeden z najvyhľadávanejších modelových radov tenisiek s logom Adidas Originals v poslednom období – Response CL, ktoré si obľúbil známy portorický raper Bad Bunny.

Tenisky Adidas Originals Response CL stvorili návrhári značky na to, aby sa nám dostávalo viac radosti z behania a ďalších pohybových aktivít. Ide o správnu funkčnú obuv, ktorá bude vo svojich mnohých vrstvách prenášať váhu pre ideálny odraz aj došľap.

Minimalistické sfarbenie s akcentmi týmto teniskám pristane a v zbierke ich môžeš mať za 85 eur.

Adidas Originals Response CL
Zdroj: Queens
Odporúčané
V roku 2024 sú trendom šiltovky všetkých tvarov, veľkostí, materiálov aj farieb. Nájdi si svojho favorita V roku 2024 sú trendom šiltovky všetkých tvarov, veľkostí, materiálov aj farieb. Nájdi si svojho favorita 25. júla 2024 o 10:00

Adidas Originals Adistar Cushion 140 €  98,49 €

Medzi populárne siluety od spoločnosti Adidas Originals patrí aj model s názvom Adistar Cushion, ktorý debutoval v roku 2005 na bežeckom okruhu a rýchlo získal status kultového kúska aj na všedné dni.

V roku 2024 sú späť vo verzii s priedušným sieťovinovým zvrškom a reflexnými, respektíve metalickými prvkami, ktoré im dodávajú extra štýl. Športovej obuvi s tromi prúžkami nechýba ani patentované tlmenie Adiprene, ktoré podporuje každý krok. Štýl Adistar Cushion stojí na priľnavej gumovej podrážke, zatiaľ čo zvršok v sivých tónoch skombinuješ na desiatky spôsobov. Cena pod hranicou 100 eur je veľmi príjemná, čo povieš? 

Adidas Originals Adistar Cushion
Zdroj: Queens

Nike Air Max 1 '87 159,95 €  103,99 €

Teší nás, že silueta Nike Air Max 1 '87 sa konečne objavuje na pultoch obchodov častejšie a v množstve rozličných farebných aj materiálových úprav. V ponuke online obchodu Queens sme v zľavnenej kategórii objavili štýl, ktorý je zahalený do schémy s kontrastnými oranžovými prvkami, vďaka čomu si získa aj náročných zberateľov.  

Tieto originálne krásky, ktoré môžeš zo skrine vytiahnuť každú sezónu, sú k dispozícii v ženských aj mužských veľkostiach za niečo viac ako 100 eur.

Nike Air Max 1 '87
Zdroj: Queens

New Balance 1906 170 € 127,49 €

Legendárne tenisky New Balance 1906 sú späť v novom štýle. Táto klasická obuv dostala názov podľa roku vzniku spoločnosti New Balance a dizajnovo vychádza z bežeckých siluet zo začiatku milénia. 

Dekonštruovaný zvršok z kombinácie semišu a textílie je doplnený o podrážku N-ergy, ktorá tlmí nárazy a je vybavená systémom Stability Web na podporu klenby. Medzipodrážka Acteva Lite a odpruženie ABZORB® poskytujú pohodlie a maximálnu stabilitu. 

S týmto štýlom získaš perfektnú mestskú obuv, ktorá funguje so všetkým, čo nájdeš ráno vo svojom šatníku. Cena je super.

New Balance 1906
Zdroj: Queens

Filling Pieces Sprinter 220 €  132,49 €

Perfektný retro štýl tenisiek má vo svojom portfóliu aj spoločnosť Filling Pieces, a to v podobe modelu s výstižným názvom Sprinter. 

Návrhársky tím značky Filling Pieces sa pri výrobe tejto pohodlnej a luxusnej obuvi zamerl na remeselné spracovanie a detaily. Je vyrobená z kože zmiešanej s nappou a nubukom, starostlivo vybranej pre správnu rovnováhu a hĺbku dizajnu. Vďaka zľave vo výške 40 % ich kúpiš za približne 130 eur vrátane doručenia na adresu.

Filling Pieces Sprinter
Zdroj: Queens

Filling Pieces Avenue Isla 240 €  144,49 €

Charakteristický podpisový jazyk holandskej značky Filling Pieces nesie aj modelový rad Avenue Isla, ktorý je tiež dostupný v zľave, a to vo výške 40 %. 

Tenisky nesú prvky estetiky Y2K, respektíve skateboardovej obuvi zo začiatku milénia. Sú skonštruované s vrstvenými panelmi, umne prešitými krivkami a disponujú hrubou gumovou podrážkou. Samozrejmosťou je prvotriedna koža nappa aj vlastné kovové očká. Model Filling Pieces Avenue Isla prináša všestrannosť a pohodlie na každú príležitosť. Cena je 145 eur. 

Filling Pieces Avenue Isla
Zdroj: Queens
Ceny a dostupnosť produktov sú aktuálne v čase písania článku. S odstupom času sa môže meniť.
Pozri si celú ponuku obuvi, oblečenia a doplnkov v online obchode Queens
Odporúčané
A Bathing Ape: Takto vznikla ikona streetwearu, ktorú preslávili Lil Wayne, Pharrell či Kanye West A Bathing Ape: Takto vznikla ikona streetwearu, ktorú preslávili Lil Wayne, Pharrell či Kanye West 17. júla 2024 o 10:00
Domov
Zdieľať
Diskusia