Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. augusta 2024 o 11:00
Čas čítania 4:12
Richard Balog

REFRESHNI SI PLAYLIST: Travis Scott leje drink na zadok Ice Spice a Central Cee našiel lásku cez internet

REFRESHNI SI PLAYLIST: Travis Scott leje drink na zadok Ice Spice a Central Cee našiel lásku cez internet
Zdroj: YouTube
HUDBA HUDBA RAP REFRESHNI SI PLAYLIST
Uložiť Uložené

Tentoraz nájdeš v zozname 6 trackov a živé vystúpenie, ktoré ťa perfektne naladia na víkend.

Bez hudby si nedokážeme predstaviť život a vždy sa tešíme, keď naši obľúbení interpreti vydajú niečo nové, či už je to track, videoklip alebo akýkoľvek ucelený projekt.

Za posledný týždeň vyšlo viacero fresh nahrávok – videoklip k spolupráci Ice Spice s Travisom Scottom, odkaz spoza mreží od Toryho Laneza aj živé vystúpenie Ryana Leslieho, ktorého talent si zaslúži pozornosť. 

Redakcia každý týždeň v piatok vyberá top hudobné novinky, ktoré vyšli v predchádzajúcich 7 dňoch a nemali by ujsť tvojej pozornosti. Nezabudni dať odber téme REFRESHNI SI PLAYLIST, aby si vždy zachytil/-a nové tracky, albumy či videoklipy od slovenských aj zahraničných interpretov.
Odporúčané
REFRESHNI SI PLAYLIST: Gleb vysamploval Ferrari od Martina Madeja či banger Luca Brassiho10x s Ninou Janovou REFRESHNI SI PLAYLIST: Gleb vysamploval Ferrari od Martina Madeja či banger Luca Brassiho10x s Ninou Janovou 26. júla 2024 o 11:00

1. A$AP Rocky feat. Jessica Pratt  HIGHJACK

Zoznam otvára A$AP Rocky, ktorý dnes o polnoci predstavil 3-minútovú ochutnávku zo svojho očakávaného albumu Don't Be Dumb. Ide o track s názvom HIGHJACK, ktorý nahral v spolupráci so speváčkou Jessicou Pratt. Novinka vyšla v deň 1. narodenín umelcovho syna Riota Rosea a svojou fúziou melodických rapov a dynamického zvukového pozadia pripomína Rockyho skoršiu tvorbu.

Walk into the store, I bought the flow 'cause I'm like that.
Tell her, "Give me that, give me those," fu*k a price tag.

2. Destroy Lonely LUV 4 YA 

Raper Destroy Lonely vydal videoklip plný metafor k tracku LUV 4 YA zo svojho pripravovaného a veľmi očakávaného druhého albumu, ktorý by mal byť online počas leta.

Novinka, ktorú produkovali Lil 88, Henny a Evertime, začína uvoľneným, ale silným groovom. O chvíľu však prejde do vysokoenergetického bangru, ktorý skúma lásku a materializmus na pozadí hladkých bicích a hypnotických riffoch. Vo videoklipe sa Destroy Lonely vydáva na cestu z alternatívnej reality.

LUV 4 YA predstavuje svieži odklon od drsných beatov, ktoré sú charakteristické pre rapera z Atlanty, a ukazuje jeho rast ako umelca vo všetkých smeroch.

On the real, I been counting digits (baby money).
On the low, I been selling bitches (baby money).

3. Ice Spice feat. Travis Scott Oh Shhh...

Raperka z Bronxu vydala minulý týždeň album Y2K! a spoločne s ním aj vizuál k tracku s Travisom Scottom, ktorý dostal názov Oh Shhh... s perfektnými bars od oboch umelcov. 

Hitmaker z Houstonu, ktorý je aktuálne na veľkom turné v Európe, sa po optimistickej slohe Ice Spice pripojí a prednesie svoju pasáž. Vo videoklipe spoločne sedia a užívajú si plody práce na štedro prestretom stole. 24-ročná raperka twerkuje a je hrozno, zatiaľ čo Scott jej leje drink na zadok a hádže ovocie smerom ku kamere. 

Ak bude New York niekedy potrebovať nahradiť Sochu slobody, Ice Spice je tu, aby prevzala pochodeň. Presvedč sa o tom.

T, I'm from TX (yeah).
Shorty, she come from the BX.
Ice and the flame and the Nia (it's lit).
You might get a car and it's keyless.
Topless, no V6 (skrrt, skrrt).
I'm out in New York, I'm in Sei Less (skrrt, skrrt).

Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia