Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júla 2024 o 12:57
Čas čítania 0:48
Radka Klučárová

Ľudia si nevedia vysvetliť pôvod masívneho lasera. Špekulujú, že ním Leonardo DiCaprio navádza hostí na tajné megalomanské párty

ZAUJÍMAVOSTI SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Ľudia polemizujú nad tým, že DiCaprio žije život ako z filmu Veľký Gatsby.

Ľudia konšpirujú o tom, že herec Leonardo DiCaprio zeleným laserovým lúčom na oblohe láka na párty prominentných hostí. Mnohí si nevedia vysvetliť masívny zelený laser, a tak sa na Reddite strhla búrlivá diskusia o tom, odkiaľ môže pochádzať, píše portál Unilad.

„Každú noc toto svetlo/laser žiari odnikiaľ a zdá sa, že je dlhé tisíce kilometrov,“ napísal jeden z používateľov. Vyslúžil si tisíce reakcií a rozbúril búrlivú diskusiu.

laser
Zdroj: (Reddit/Apenerd)

Špekulanti dospeli k záveru, že pôvodcom lúča je sám Leonardo DiCaprio. Ostatní ľudia sa tejto myšlienky chytili a teraz polemizujú o tom, že DiCaprio žije život ako z filmu Veľký Gatsby.

„Z priblíženia a googlenia som dospel k záveru, že je to naozaj udalosť/párty Leonarda DiCapria,“ napísal ďalší presvedčený používateľ. „Keď som sa dostal naozaj blízko, boli tam stovky čiernych dodávok Mercedes plné ľudí oblečených v očarujúcich šatách,“ napísal iný komentujúci.

Polemiky o tom, že lámač ženských sŕdc používa laser na navádzanie svojich hostí na párty, neobišli ani vtipy o tom, že laserom chce pritiahnuť iba ženy mladšie ako 25 rokov.

Odporúčané
Slovenky nám prezradili, čo najhoršie im babky vyviedli: Táni strčila mydlo do zadku, Rebeke ponúkla peniaze za rozchod s frajerom Slovenky nám prezradili, čo najhoršie im babky vyviedli: Táni strčila mydlo do zadku, Rebeke ponúkla peniaze za rozchod s frajerom 29. júla 2024 o 9:30

Podľa iných používateľov má intenzívna žiara iné vysvetlenie. Predpokladajú, že je za tým Národný úrad pre letectvo a vesmír (NASA), ktorý je známy aj tým, že vykonáva experimenty s použitím lasera v noci.

leonardo dicaprio
Zdroj: Warner Bros
Domov
Zdieľať
Diskusia