Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júla 2024 o 10:09
Čas čítania 0:45
Radka Klučárová

VIDEO: Drakeovi vytopilo dom. Rick Ross si z jeho nešťastia uťahuje a opäť naráža na obvinenia z pedofílie

ZAUJÍMAVOSTI DRAKE SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Raper si zachoval chladnú hlavu a humor. Na Instagrame žartoval, že by ho viac potešilo espresso martini.

Dom rapera Drakea vytopilo. V príbehu na Instagrame zverejnil video, ktoré zachytáva časť jeho luxusného domu v Toronte, upresňuje BBC.

Voda v interiéri na videu siaha až po členky. Raper si zachoval chladnú hlavu a v príspevku žartoval, že prúdiaca voda „by mala byť radšej espresso martini“.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa BBC News (@bbcnews)

Oblasťou sa v utorok 16. júla prehnala silná búrka. Približne 100-tisíc obyvateľov zostalo bez elektriny. Dažde v Toronte boli najsilnejšie za posledné desiatky rokov a prekonali rekord mesta z roku 1941.

Ľudia v komentároch na sociálnych sieťach na Drakeovu situáciu reagujú upozornením na to, že klimatické zmeny zasahujú aj bohatých a známych ľudí, a apelujú na nich, aby zmenili svoj prístup a životný štýl. 

Raper Rick Ross si Drakea doberal komentárom „minor issues“. Slovami „drobné problémy“ zároveň podprahovo narážal na disstrack od Kendricka Lamara Not Like Us, v ktorom ho raper obviňuje z pedofílie. Viac o celom beefe medzi Kendrickom a Drakeom, do ktorého sa zapájal aj Rick Ross, sa dočítaš v tomto článku.

Why you trollin' like a bi**h? Ain't you tired?
Tryna strike a chord and it's probably A minor.

Odporúčané
Časová os beefu Kendrick Lamar verzus Drake: Takto prebieha najväčší rapový konflikt desaťročia Časová os beefu Kendrick Lamar verzus Drake: Takto prebieha najväčší rapový konflikt desaťročia 6. mája 2024 o 18:00
Domov
Zdieľať
Diskusia