Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júna 2024 o 17:17
Čas čítania 1:03
Karolína Uličná

Ďalší škandál v britskej kráľovskej rodine: 21-ročné dievča tvrdí, že je utajovanou dcérou Meghan Markle

OSOBNOSTI BRITSKÁ KRÁĽOVSKÁ RODINA KONŠPIRAČNÉ TEÓRIE KRÁĽOVSKÉ RODINY LONDÝN PRINC HARRY
Uložiť Uložené

Dvadsaťjedenročná Sarah na súde vraj podala svedectvo týkajúce sa jej údajnej matky. Tvrdí, že ju Meghan zanedbávala a citovo týrala.

Britská kráľovská rodina čelí ďalšej kauze. Súvisí s Meghan Markle, vojvodkyňou zo Sussexu, ktorá je manželkou princa Harryho a podľa mnohých najkontroverznejšou členkou rodiny. Do médií sa už dostali rôzne konšpiračné teórie, no ak by to bola pravda, išlo by zrejme o jeden z najväčších škandálov v histórii britskej monarchie.

Na internete kolujú špekulácie o tom, že Meghan Markle má dospelú dcéru, ktorej dala meno Sarah. Má teda ísť o nevlastnú dcéru princa Harryho. Všetko sa prevalilo, keď 21-ročná Sarah na súde zverejnila šokujúce svedectvo týkajúce sa jej údajnej matky Meghan, píše Essa News.

Meghan Markle a princ Harry pri rozhovore s Oprah.
Meghan Markle a princ Harry pri rozhovore s Oprah. Zdroj: Getty Images

Sarah tvrdí, že ju Meghan zanedbávala a citovo týrala a že pred svadbou s Harrym sa s ňou chcela finančne vyrovnať. Všetko, samozrejme, v úplnej tajnosti, pretože nikto vraj o tajnej dcére Markle nevedel, ani princ Harry.

Údajná „utajovaná dcéra“ sa vo svojej žalobe zamerala na financie. Chce totiž získať odškodné. Nie je však jasné, či medzi ňou a Meghan niekedy došlo k nejakej dohode. K záležitosti sa zatiaľ nevyjadrili ani členovia kráľovskej rodiny.

Či sú informácie pravdivé, zatiaľ známe nie je. Isté však je to, že kráľovská rodina má tajomstvá, o ktorých verejnosť nevie. Práve dokument o vzťahu princa Harryho a Meghan Markle utvrdil verejnosť v tom, že napriek tomu, že sú to verejne známe osoby, stále o nich nevieme takmer nič.

V dokumente o svojom živote s názvom Harry & Meghan napríklad prezradili, že počas prvého dňa, keď sa nasťahovali do svojho nového domu v Santa Barbare, Meghan potratila. Harry z toho viní stresujúce obdobie, keď Meghan nespávala a bola konštantne v strese, keďže bulvár svoju nenávisť voči nej rozpútal na maximum.

Odporúčané
Meghan potratila a myslela na samovraždu, na Harryho vrieskal brat. Toto sú 4 najšokujúcejšie odhalenia z dokumentu Harry a Meghan Meghan potratila a myslela na samovraždu, na Harryho vrieskal brat. Toto sú 4 najšokujúcejšie odhalenia z dokumentu Harry a Meghan 16. decembra 2022 o 10:00
Domov
Zdieľať
Diskusia