Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. mája 2024 o 10:00
Čas čítania 0:55
Radka Klučárová

Lenka Šóošová zverejnila na rozlúčku s Teleránom emotívne video. Dnes odmoderovala poslednú reláciu

OSOBNOSTI SPRÁVY Z DOMOVA TELEVÍZIA MARKÍZA
Uložiť Uložené

Lenka a Roman boli doposiaľ najdlhšie vysielajúcou moderátorskou dvojicou na slovenských obrazovkách. Divákom televízie Markíza ranné vstávanie spríjemňovali takmer dve dekády.

Diváci sa dnes rozlúčili s obľúbenou moderátorskou dvojicou z Telerána – Lenkou Šóošovou a Romanom Juraškom. Je čas na zmenu, ohlásili pred pár dňami koniec po dlhých takmer dvadsiatich rokoch. Moderátorka sa teraz s fanúšikmi na Instagrame podelila o dojemné zábery, ktorými dala bodku za dôležitou etapou svojho života. 

„Teleráno je moja srdcová záležitosť, splnený sen, veľká časť mojej identity a tiež kus života. Cítim však, že sme si už všetko odovzdali a náš spoločný čas sa naplnil. S divákmi Telerána sa lúčim s obrovskou pokorou a vďakou. Navždy ostávate v mojom srdci a nič vás nenahradí,“ napísala Lenka k rozlúčkovým záberom z legendárnej relácie.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Lenka Raimanová Šóošová (@lenkasoosova)

Lenka a Roman boli doposiaľ najdlhšie vysielajúcou moderátorskou dvojicou na slovenských obrazovkách. Divákom televízie Markíza ranné vstávanie spríjemňovali takmer dve dekády. Posledné spoločné Teleráno odmoderovali v utorok 28. mája.

Anketa:
Budú ti Lenka s Romanom na obrazovkách chýbať?
ÁNO.
NIE.
Je mi to jedno.
ÁNO.
57 %
117 Hlasov
NIE.
18 %
37 Hlasov
Je mi to jedno.
26 %
53 Hlasov

V príspevku sa poďakovala všetkým kolegom, divákom a vyzdvihla podporu, trpezlivosť a porozumenie svojej rodiny. „Moja úprimná vďaka patrí aj celému tvorivému tímu v zákulisí, ktorého mená a tváre možno nepoznáte, no práve vďaka nim sa na vysielanie každé ráno pozeráte. Bol by to príliš dlhý zoznam, ak by som mala vymenovať všetkých. Spomeniem teda iba jedno meno. Roman Juraško, ďakujem za túto životnú jazdu,“ odkázala dlhoročnému parťákovi.

Povzbudzujúce komentáre jej pod príspevok napísali viaceré známe tváre, okrem iného aj Adela Vinczeová, Tamara Heribanová, Adriana Poláková a mnohí ďalší. 

 Lenka Šóošová a Roman Juraško
Zdroj: TV Markíza
Domov
Zdieľať
Diskusia